ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Вторник, 25 август – Овните да проявят търпение

Хороскоп

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

Вторник, 25 август – Успешен ден за тези, които се занимават с финанси, селско стопанство, медицина и промотиране на здравословен начин живот. Овните ще са принудени да проявят търпение. Успешен ден за бизнеса на Водолеите и Рибите.

От 7.30 часа до 08.58 часа – подходящо време за подготовка на договори и изготвяне на документи, регистриране на нови фирми, начало на нов бизнес и за всякакви начинания, при които се поемат необичайни рискове и се изисква борбен дух в неограничени количества. Това важи особено за представителите на Овен, Скорпион и Дева. Останалите зодии може успешно да започнат писане на книги или статии, както и да обявят старт на рекламна кампания или да започват ново маркетингово проучване.

От 08.58 часа до 10.06 часа – може делата ви, свързани с държавни органи, съдебни инстанции и администрации, банки и съдилища, да се забавят. Ако нямате друг вариант, не се отказвайте да ги започнете в този промеждутък, но имайте предвид, че ще трябва да преодолявате сериозни препятствия. Ако подписвате договори за работа, свързана с военни, както и ако купувате недвижим имот, бъдете спокойни – това е много подходящо време за подобни начинания.

От 10.06 часа до 11.14 часа на Раци и Риби ще им върви в бизнеса, свързан с фармация, медицина, напитки и хранително-вкусова промишленост. Но не е подходящо време за финансови консултации, както и за начинания, свързани със застраховане, имоти, строителство. Не взимайте политически решения, както и не правете големи инвестиции в произведения на изкуството.

От 11.14 часа до 12.20 часа – благоприятен период за представителите на Скорпиони и Риби при извършването на финансови анализи и счетоводни услуги. Точното време за взимане на политически решения и започване на нови строителни проекти. Подходящ момент за водене на преговори с банкови институции. Също толкова благодатно време за управление на чужди капитали. Това, което ще започнете, ще е поставено на стабилни основи и ще е дълготрайно. Но избягвайте откровени разговори с колеги и служители, защото може да настъпят неприятни междуличностни конфликти. Не е добре и да сключвате сделки с недвижими имоти.

От 12.20 часа до 13.30 часа – време, подходящо за подписване на договори и подаване на документи, свързани с образование. Произведенията на изкуството, в които инвестирате в този промеждутък, ще са успешна инвестиция. Като цяло това е много добър период за всякакви начинания, като пътувания и инвестиции в селското стопанство, но като цяло избягвайте да решавате проблеми, свързани с наследства.

От 13.30 часа до 14.35 часа – не е добро време за уреждане на финансови въпроси, тъй като е възможен внезапен провал. Това е момент за успешни публични изяви, но имайте предвид, че ще сте подложени са силно емоционално напрежение. Това е подходящ момент да планирате пътувания в страната и в чужбина. Внимавайте да не бъдете изненадани от разкриване на конфиденциална информация, както и от изчезване на документи или от допускане на неточности в тяхното попълване. В същото време, ако в този час и пет минути наемете детегледачки или болногледачки, ще сте направили много добър избор.

От 14.35 часа до 15.45 часа – ако бизнесът ви е в сферата на минно-добивната или петролната индустрия, бъдете готови за неочаквани обрати. Това е подходящ период за регистриране на нова фирма, начало на нов бизнес, свързан с фармация, акцизни стоки, алкохол, цигари, лекарства.

От 15.45 часа до 16.50 часа – добро време за инвестиции, за теглене на кредити, за планиране на командировки и за уреждане на наследства. Възможни са проблеми със съдружници и партньори. Но е изключително подходящ момент за купуване и ремонтиране на автомобили. Също толкова успешни ще са и начинанията ви в сферата на селското стопанство и в промотирането на здравословен начин на живот, като например съставяне на диетични режими и назначаване на релаксиращи процедури – масажи.

От 16.50 часа до 17.58 часа – не е много подходящо за дейности, свързани с политика и имоти. Внимавайте да не загубите финансови средства поради невнимание или измама. Добре е за сделки, свързани с алкохол, лекарства, за сътрудничества с фондации, работещи с хора в неравностойно положение.

От 17.58 часа до 19.00 часа – благоприятно време за увеличаване на красотата и хармонията около вас – особено ако се занимавате с дейности, свързани с интериорни решения и обзавеждане. Но ако извършвате сделки с имоти, бъдете подготвени, че те могат да се забавят и дори да се провалят. Подобни забавяния са възможни и при сключване на търговски сделки с чужбина, но като цяло този час е подходящ за международен бизнес.

 

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че служебното правителство свърши добре работата си?

Подкаст