ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Четвъртък, 3 септември – Отличен ден за Рибите

Хороскоп

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

Четвъртък, 3 септември – Денят ще е успешен за туроператори и за хора, занимаващи се с осигуряване на транспортни услуги. Отличен ден за Рибите.

Сутринта между 6.50 часа и 07.56 часа – може да приключите някаква важна сделка, да подписвате документи, особено такива, свързани със земи, недвижими имоти, строителство, земеделие, полезни изкопаеми. Възможно е да има известни спънки и забавяния, ако в този час се занимавате с държавни органи, администрации, банки, съдилища.

От 7.56 часа до 9.01 часа – ако бизнесът ви е свързан с медицина, хранене, чистене, грижи за другите, фармация, течности, акцизни стоки, сега може да подготвяте документи, да водите разговори и преговори. Благоприятен час за Везните. Но в този час за Рак, Козирог и Овен е по-добре да не се захващат с важни дейности и с взимане на решения.

От 9.01 часа до 10.06 часа – добър час за политически решения и преговори, за сключване на договори. Хубав час за бизнес, свързан със строителни дейности. Преговори с банкови институции и неща, засягащи чужди пари, ще протичат добре. Това, което започнете, ще е стабилно и ще е за дълъг период от време. Добър час за Овните и Козирозите.

От 10.06 часа до 11.11 часа – време, подходящо за всякакъв вид дейности, особено за подписване на договори, уреждане на документи за образование, пътувания, техника, селско стопанство, изкуство. Подходящо време за посещение на всякакъв вид държавни администрации, съдилища и банки, за завеждане на дела, за регистрация на фирми.

От 11.11 часа до 12.16 часа – добро време особено за Водолеите да уредят финансови въпроси, особено, ако бизнесът им е свързан с някаква техника, компютри, нови технологии. Подходящ  момент за публични изяви, за събиране на големи групи от хора. Добро време да планирате пътувания. Пазете се от скрита информация, загубване на документи и тяхно некоректно попълване.

От 12.16 часа до 13.21 часа – ако се занимавате със застраховане, детективски дейности, селско стопанство, полезни изкопаеми, има вероятност от внезапни обърквания и промени. Подходящо време за регистриране на нови фирми, старт на нов бизнес, свързан с фармация, акцизни стоки, алкохол, цигари, течности, лекарства, спирт, петролни продукти и други. Благоприятно време за Овните.

От 13.21 часа до 14.26 часа – добър час за инвестиции, теглене на кредити, уреждане на въпроси, свързани с наследства, завещания, дарения и пътуване по работа. Внимавайте при работа със съдружници и партньори, те може да са неинформирани правилно по темите, които обсъждате.

От 14.26 часа до 15.31 часа – е подходящо време за дейности, свързани с политика и имоти. Внимавайте за парите си, да не ги загубите заради заблуди или непочтено отношение към вас. Добро време за сделки и бизнес, свързани с алкохол, лекарства, фондации, работещи с хора в неравностойно положение. Хубав час за хората, които имат бизнес със СПА центрове и ресторанти.

От 15.31 часа до 16.36 часа – благоприятен час за водене на разговори с бизнес партньори. Ако се занимавате с бизнес по това време, е възможно да сте по-нервни и напрегнати емоционално. Може да уреждате неща, които изискват някакви компромиси. Хубав час за Лъвове, Водолеи и Деви.

От 16.36 часа до 17.41 часа – този час е благоприятен за Девите и Козирозите и е особено подходящ за дейности, които са свързани с чужбина. Ако бизнесът ви е свързан с вносни стоки, ще имате успех. Ако извършвате транспортни и комуникационни услуги, може да възникнат някакви обърквания. Но за хората, които се занимават със строителство, промеждутъкът ще е успешен.

От 17.41 часа до 18.46 часа – часът е подходящ за всякакви бизнес начинания. Имайте предвид, че ако се занимавате с някакъв бизнес, свързан с чужбина, партньорите ви може да променят условия, да не са коректни или просто да има неясноти, които не зависят от вас и от тях, а от национални и международни фактори и условия.

От 18.46 часа до 19.51 часа – подходящо време за извършване на проучване със събиране на информация от много източници в интернет, за начинания в бизнеси, свързани с модерните технологии. Приятелски срещи, свързани с бизнес, ще имат благоприятно развитие – особено ако в тях участват Водолеи и Риби.

Но внимавайте – може да реагирате по-емоционално, а емоциите ще пречат на правилните решения.

 

 

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че има политически натиск върху съдебната ни система?

Подкаст