ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Четвъртък, 8 октомври – Денят на Юпитер – на дневен ред темата за нашите покровители и началници

служител

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

 

 

Четвъртък, 8 октомври – Денят на Юпитер – на дневен ред е темата за нашите покровители и началници с основен въпрос – понасяме ли се?

 

Сутринта от 7.35 часа до 8.33 часа – напрегнат период за Козирог, Везни и Овен. Основните вълнения ще са около дома и хората, които живеят и командват парада в него. Ще имате желание да се преборите, за да възтържествува справедливостта, но това не е най-доброто време за изясняване кой налага реда и владее хармонията около вас.

От 8.33 часа до 9.30 часа – напрегнат и недобър период за работещите в болници, санаториуми, затвори, лаборатории. Не започвайте нови дейности в тези сфери. Избягвайте пътувания, подписване на важни договори и закупуване на техника – особено на такава, която смятате да използвате в строителството или медицината.

От 9.30 часа до 10.27 часа – в този час да не се правят съвещания, да не се водят разговори с колеги и подчинени, да не се лансират рекламни кампании. Не е добро време за бизнес с транспортни фирми или за организация на превоза на различни товари. Всички учители и ученици ще изживеят напрегнат промеждутък.

От 10.27 часа до 11.24 часа – по това време е подходящо всеки от нас да установява и създава връзки, изпълнени с чувство на привързаност. Много от представителите на знака Дева или Скорпион ще намерят във вътрешните си противоречия достатъчно материал за така любимия им анализ. За всички е важно да знаят – овладейте емоцииите, не се натоварвайте прекалено със силни преживявания и не се привързвайте силно. Преди всичко бъдете разумни, а после изпитвайте силни чувства.

От 11.24 часа до 12.21 часа – време за анализ на всички ваши партньорства и съдружия, за детайлно преразглеждане на дейността ви. Добър период, ако търгувате с храни, имате зала за тренировки или почистваща фирма. Ако трябва да изяснявате нещо с началници или хора от държавната администрация, то часът е подходящ да го направите.

От 12.21 часа до 13.19 часа – не започвайте нови дейности и проекти. Часът е подходящ за бизнес обяд с колеги, с партньори и с контрагенти. Може да отправите нови предложения за бизнес – особено ако те са в сферата на продажбите, търговията, комуникацията и рекламата.

От 13.19 часа до 14.16 часа – добре е да направите копромис и да се разделите с някои закостенели правила. Те само карат вас и бизнеса ви да буксуват на едно място. Изслушайте съвети на верни приятели, съдружници и партньори и направете промени. Не налагайте мнението си и не се поддавайте на емоции, продиктувани от егото ви. Не започвайте ремонти или строителни дейности.

От 14.16 часа до 15.13 часа – времето не е добро за курсове, обучения, продажби, търговия – особено с метални изделия или автомобили. Ако работите в сферата на земеделието, селското стопанство, животновъдството – може да договорите или продадете продукцията си на добра цена. Добро време за инвестиции и спекулативни сделки със селскостопански продукти – пшеница, олио и други.

От 15.13 часа до 16.10 часа – напрегнат час, съпътстван с повишен риск от аварии. Избягвайте всякакви прояви на агресия и конфронтации. Възможни са внезапни ситуации, които, образно казано, да „преобърнат колата“.

От 16.10 часа до 17.07 часа – много критичен период за извършване на инвестиции. Рискови ситуации с високо напрежение. Избягвайте да взимате и да давате пари на заем. Не се консултирайте с никого – особено по финансови въпроси.

От 17.07 часа до 18.05 часа – добро време за измисляне и визуализация на рекламни стратегии, за създаване на сайтове, анализ на цифри, посещения при астролози. Ако извършвате научни разработки и изследвате хранителни добавки, съставяте диети или откривате спа центрове, сега може успешно да се справите, като използвате енергията, с която този промеждутък е зареден.

 

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст