Четвъртък, 19 ноември – По-голяма амбиция за успех!

бизнес

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

Четвъртък, 19 ноември – Засилете амбицията си за успех!

Това е ден на Юпитер, който в астрологията се нарича Големият Добротворец. Планетата все още е в знака Козирог, където е слаба и е в съвпад с Плутон и Сатурн, които допълнително спъват добротворното й въздействие. От 19 декември Юпитер ще влезе във Водолей и действието му значително ще се подобри. Сега, в Козирога, той също дава положителни качества – почтеност, въздържаност, експедитивност, амбиции, умереност, търпение. Но може да сте скъпи на триците и евтини на брашното, особено представителите на Стрелец и Козирог. Те сега не са склонни да прахосват нищо и нямат желание да са екстравагантни. Козирозите и Овните, както и Везните ще преуспяват в занимания, свързани със земята – земеделие, строителство, минна индустрия.

Голяма емоционална чувствителност и критичност към другите ще изпитвате в този ден. Ще сте неуморни и много внимателни, когато сте лично заинтересовани от извършването на някаква дейност. Това важи най-вече за Козирозите, които ще проявяват сдържаност и дори ще са хладни в отношенията си към другите.

Добре е да се освободите от подсъзнателните си страхове и стеснителността. Хората днес може да са чувствителни, било към действителни, било към въображаеми обиди.

Засилете на амбицията си за успех! По този начин няма да сте нито много чувствителни, нито прекалено емоционални.

Умът на Скорпионите ще реагира бързо на впечатленията, но често с гняв и противопоставяне.

Козирозите може да проявят болезнена, меланхолична склонност да са мрачни, но може също да постигнат популярност и даже слава.

Тези, които са лидери, може да проявят много добри административни способности, особено Овните.

Козирозите и Лъвовете трябва да избягват алкохола и чревоугодничеството.

Раците и Водолеите лесно може да си създадат врагове и това да ги лиши от популярност и добра репутация.

Стрелците трябва да са предпазливи по отношение на финансовите въпроси. За тях е важно да проявяват здрав разум и практичност.

Лъвовете и Овните ще проявяват старателност в работата, ще са способни да поемат отговорност  и може да си извоюват високи позиции чрез постоянните си усилия.

Раците и Козирозите може да срещнат трудности при преговорите със своите партньори, защото последните ще са с променливи настроения и ще сменят позициите си по много въпроси.

Везните може да имат трудности във връзка с недвижими имоти, а също така и ако се занимават със строителство, хранене, медицина. Те може да имат трудности и в дома си и неразбирателство с хората, с които живеят.

Този ден е благоприятен за работата на Близнаците, както и за наемане на работници и персонал, особено за тези, които се занимават с управление на чужди пари, медицина, лечителство, детективски услуги.

Благоприятното време за всякакви нови начинания и активности, свързани с бизнеса, ще е от 9.20 часа до 10.00 часа, както и в промеждутъка от 14.00 часа до 14.40 часа.

Ако ще уреждате неща, свързани с посещения в банки, съдилища и държавни администрации, то подходящите часове за това са от 12.00 часа до 12.40 часа и от 16.40 часа до 17.20 часа.

 

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст