Петък, 20 ноември – Доверете се на опита!

опит

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

 

Петък, 20 ноември – Доверете се на опита!

Днес ще реагирате едновременно хем като прагматици, хем като идеалисти. Това най-вече ще се забелязва при Водолеите.

В петъчния ден ще е доста важно да мислите за разпускането, защото ще имате множество случаи, в които ще се претоварите емоционално. Ще имате нужда от кауза или проект, който да освободи напрежението.

Близнаците и Рибите ще имат нужда от духовно просвещение и яснота.

Хубав ден за религиозни, хуманитарни, научни занимания. Тези, които се занимават с иновативни технологии, компютри, социални дейности и инициативи, засягащи големи групи от хора, днес ще имат успех.

Успешен ден ще е и за занимаващите се с политика, образование, необичайни теми като астрология и окултизъм. Хубав ден за тези, чиято работа изисква сръчност, оригиналност, изобретателност, въображение и творческа енергия.

Изобилието от емоционална енергия през този ден може да ви напрегне, особено ако сте представител на зодия Водолей и Дева.

Зад привидната дружелюбност на Водолеите и Лъвовете ще се крие известна доза егоизъм.

Преценките на Скорпиони, Лъвове, Телци и Водолеи може да са емоционално оцветени и не винаги разумни. Добре е те да отстъпват и да контролират егото си. Хубаво е да правите компромиси в работата си с другите. Може да сте обидчиви и импулсивни. Възможни са промени в хода на общуването и работата с противоположния пол. Може да срещнете неразбиране от страна на другите.

Този ден е подходящ за общуване с приятели, за работа в името на каузи. Покрай работата и бизнеса ви може да се създадат нови приятелства.

Хубав ден за хората със свободни професии, за тези, занимаващи се с изкуство, както и за онези от вас, които се грижат за удоволствието и забавлението на другите. Денят е благоприятен и за работещите в сферата на правораздаването.

Този ден е на Венера, която все още е много силна, защото е в собствения си знак Везни и действа благоприятно. Планетата ще благоприятства взаимоотношенията, воденето на преговори и сключването на договори.

Хората ще са справедливи в своите преценки, като това най-вече ще важи за представителите на зодия Везни. Денят не е подходящ за посещение на шумни места и мероприятия.

Представителите на Скорпион и Телец може да станат твърде претенциозни и дори лигави, като няма да са способни да застанат зад това, в което вярват.

От 21 ноември до 15 декември Венера ще е в знака Скорпион. Там тя ще дава дълбоки и силни емоции, много страсти в нещата, които правим. Ще влияе върху чувствата на ревност и желанието човек да се държи потайно. Това ще важи особено за Скорпионите и Раците. Хората ще имат нужда да пазят своето достойнство, но не бива да се поддаваме на егоизма. Добре е да запазим своята състрадателност.

През следващата седмица Скорпионите и Телците може да се чувстват несигурни, защото Венера е в опозиция на Уран. Не бъдете груби с другите, не ги отхвърляйте рязко, защото те ще се почувстват предадени и изоставени и могат да отговорят с омраза.

Благоприятно време в петъчния ден за всякакви бизнес начинания и нови инициативи ще е промеждутъкът между 8.40 часа и 9.20 часа, както и от 13.20 часа до 14.00 часа.

 

 

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст