ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Четвъртък, 3 декември – Силни емоции, свързани със семейството или любимия човек

привързаност

Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

Четвъртък, 3 декември – Силни емоции, свързани със семейството или любимия човек

Днес ключовото явление е, че трите женски планети Венера (на любовта), Нептун (на висшата любов) и Луната (на емоциите) правят един голям равностранен триъгълник в Риби, Рак и Скорпион. Трите планети са във водни знаци, което много ще засили емоциите ни, желанието ни за романтични моменти и влюбеност. Не са изключени тайни любовни авантюри, които ще предизвикат сериозни конфликти в семейството. Днес много от вас ще се отдадат на удоволствия дори и ще прекалят с тях. Ще имате повишена чувствителност при контактите в ежедневното общуване. Ярко ще изразявате спонтанните си емоции.

Денят е добър за дизайнери, художници и като цяло за всички, работещи в сферата на модата и красотата.

Поради повишената чувствителност доста от вас ще са по-агресивни и по-конфликтни. Ще възприемат света като агресивен, опасен, заплашителен. Това ще породи страх и някои от вас могат да си поплачат. Аспектът Луна – Марс винаги внася яснота дали човек приема света като конфликтен и в съответствие с това е готов да се бори с него или да се пази, приемайки го за опасен.

Днес бременните и родилките трябва да са по-внимателни – не толкова за бебето, колкото за себе си. Аспектът засяга и отношенията вкъщи. Може да имате проблеми, свързани с агресивни прояви.

От медицинска гледна точка е налице тенденция към повишаване на киселините в стомаха. Внимавайте да не попаднете в неочаквани ситуации, в които да претърпите травми.

Препоръчваме ви в този силен ден да имате предвид, че ролята на интуицията, на въображението и на разбирането в по-висш порядък ще е огромна. Няма да има противопоставяне на единия полюс на Аз-а с другия. Това е уникално време за всякакви духовни практики, рисуване, поезия, музика, танци, нови идеи, забавления с приятели или любими на сърцето хора. Препоръчително е да приготвите красиви блюда и романтични вечери.

Днес няма да имате способността да се отделите от ситуацията и ще сте силно изложени на външни въздействия, защото ще усещате средата и обстановката в много по-голяма степен. Ако се случва нещо лошо, човек дори може да го преболедува. Такава чувствителност към всичко е пряко свързана с психическото ви състояние. Налице е зависимост от външните явления – климат, хора, случки. Човек е много състрадателен, емоционален и влюбчив, с много висока чувствителност към противоположния пол, към когото ще изпитва силна привързаност и висша любов.

За съжаление, тази висока емоционалност в този ден може да е провокирана и заради болен роднина, на когото нямате възможност да помогнете.

 

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст