ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Министрите ще определят заместник-председател на Националното бюро за правна помощ

Министерски съвет сграда

Министерският съвет ще заседава днес, съобщиха от пресцентъра на правителството. В предварителния дневен ред има 23 точки.

Министрите ще определят заместник-председател на Националното бюро за правна помощ. Предложението внася министър-председателят. 

В дневния ред е и проект на постановление за одобряване на промени в утвърдените разходи за персонал по бюджета на Министерството на туризма за 2020 г., внесен от заместник министър-председателя по икономическата и демографската политика и министър на туризма.

Правителството ще вземе решение за откриване на процедури за възлагане на концесия на част от морски плаж "Добруджа – ЮГ", Община Шабла, Област Добрич, и морски плаж "Панорама – ЮГ", Община Варна, Област Варна Вносител е заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика и министър на туризма.

В дневния ред е и проект на решение за одобряване на проект на закон за изменение и допълнение на Закона за рибарството и аквакултурите. Документа внася министърът на земеделието, храните и горите.

Министерският съвет ще разгледа проект на постановление за приемане на Наредба за стандартите за заплащане на труда на служителите, осъществяващи дейности по предоставяне на социални услуги, които се финансират от държавния бюджет. Вносител е министърът на труда и социалната политика.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст