ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Oпитаха се да запалят офиса на ГЕРБ в Ямбол

герб ямбол

Неизвестни засега лица са се опитали да запалят офиса на ГЕРБ в Ямбол. От местната организация определиха случилото се като вандалски акт.

Входната врата на офиса на ГЕРБ е полята със запалима течност и възпламенена между 2 и 3 часа тази нощ. Нанесени са щети по сградата и входа на офиса. Огънят не е успял да навлезе навътре в помещението. Оглед на мястото и на щетите е извършен от органите на МВР и следствието. Иззети са материали. Случаят се разследва, се казва в прессъобщението от централата на партията в Ямбол.

"ГЕРБ-Ямбол категорично осъжда този вандалски акт. И заявяваме, че подобни посегателства противоречат на принципите на правовата държава и отношенията в нашето общество", заяви председателят на Общинското ръководство на ПП ГЕРБ-Ямбол Александър Стойков и допълни, че "ако някой иска ГЕРБ да се страхува, това няма да стане. Ще продължим да работим за поетите ангажименти и реализирането им на местно ниво."

"Дали е политическа провокация, вандалщина или нещо друго ще установят органите на реда. Иззети са записите от камерите на сградата. Надяваме се извършителят бързо да бъде установен", каза още Стойков.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст