ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

КТБ – лакмусът на новите управляващи

45 Народно събрание Парламент Мустафа Карадайъ зала

Преди няколко дни в интернет пространството се появи ново интервю на Цветан Василев, собственик на насилствено умъртвената Корпоративна търговска банка. То е взето от Александър Коларов, чийто видеоканал “Истории от прехода” периодично буни духовете във Фейсбук и Ютюб.

http://www.youtube.com/watch?v=oUX3rqr-Xgs

Доколкото е известно, разговорът е проведен на 9-10 април и е излъчен около седмица по-късно – на 16 април, Ден на българската конституция, професионален празник на българския юрист, втори работен ден на 45-ото Народно събрание и първи "такъв" на Временна парламентарна комисия за установяване на злоупотреби и нарушения при разходването на средства от Министерски съвет, министерствата, държавните органи, държавни предприятия и дружества с повече от 50 на сто държавно участие през последните 4 години.

Защото, ако има зулум, заради който ГЕРБ и прокуратурата прегазиха – едновременно, пред очите на всички и без да им пука от нищо и от никого – конституцията и действащото законодателство, това беше умишленото ликвидиране на КТБ и разграбването на… каквото трябваше да бъде разграбено.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст