ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Петък, 20 август – Концентрацията е по-ценна от смелостта

Служителите губят концентрация след 22 минути работа

Петък, 20 август – Концентрацията е по-ценна от смелостта

Луната и Уран са разположени по такъв начин, че ще ни повлияят, като засилят желанието ни да действаме предпазливо и да не взимаме прибързани решения.

Уран събужда бунтарски чувства, желание за независимост, но често му липсва обективност. Човек е склонен да прави точно обратното на това, което му се предлага. И това е с опасни последици, както в професионалния, така и в личния живот.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овните ще се чувстват напрегнати в работата, ще им се наложи да положат повече усилия. Скоро ще разберат, че си е струвало и ще намерят решение на проблемите, които ги измъват.

Телците вероятно ще страдат от някакъв здравословен проблем. Препоръчително е днес да не се насилват да работят. Добре е да се отпуснат и повече да разчитат на помощта на колегите и бизнес партньорите си.

За Близнаците все още не е настъпил моментът да вземат решение за промяна в кариерното си развитие, тъй като планетите не са разположени по начин, който да е в тяхна полза.

Раците днес ще приличат на многоръкия Шива – ще имат много ангажименти и задачи. Но ако искат да завършат всичко, може и да не приключат с нищо. Добре е да напредват стъпка по стъпка, следвайки прагматичен подход.

Лъвовете ще усетят, че задачи, които изпълняват с лекота, днес ще им струват много усилия и време. Причината е, че работят под натиск.

За Девите денят обещава да е безпроблемен и те да не изпитват никакви трудности. Това е идеално време за развитие на професионалните им умения и за подобряване на екипната работа.

Везните ще печелят симпатиите на бизнес партньорите си с точност и искреност. Добре е да бъдат внимателни, тъй като е възможно да възникнат недоразумения в общуването с колеги и бизнес партньори.

Скорпионите ще се срещнат с важни фигури в тяхната сфера, а в края на деня може да им се наложи да вземат решения, свързани със съдбата на други хора.

Стрелците ще искат да се отчетат за всички свои разходи и след това да заминат на заслужена почивка. Въпреки всички усилия, които полагат, това няма да е възможно. Ако са търпеливи, ще може да завършат значително количество работа.

За Козирозите е важно да планират разплащането на кредитите си, като си определят крайните срокове. С лекота ще се концентрират в работата си.

За Водолеите е важно да се придържат към изпълнението на ангажиментите, с които са натоварени. Ако работят, изпълнени със спокойствие, ще постигнат добри резултати.

Рибите могат да се поздравят с успех – упоритата им работа ще бъде оценена и възнаградена. Бизнес партньорите им ще ги убедят да поемат още по-отговорни задачи.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст