ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Петък, 27 август – Стремеж към хармонични взаимоотношения

хармония

Петък, 27 август – Стремеж към хармонични взаимоотношения

През втората половина на деня Луната и Слънцето ще са разположени по такъв начин, че ще повлияят на по-голямото ни желание за постигане на хармония.

Тайната е преди всичко в толерантността и в приемането на чуждата гледна точка. Тя, разбира се, може и да е напълно грешна, което означава, че трябва внимателно, с добре подбрани аргументи да убедите другия, че греши.Това е цяло изкуство и изисква на първо време търпение, което днес ще чувствате, че имате в излишък.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще се чувстват поласкани – началниците им ще вярват, че те са точните хора, на които могат да се възложат най-тежките отговорности. Онези от тях, които развиват бизнес, днес могат да започнат нови проекти и да сключат нови сделки.

Телците ги очакват дълги командировки. Добре е да са внимателни, защото ги дебнат „доброжелатели“, които ги чакат само да сбъркат.

Близнаците е добре внимателно да планират финансите си и да потърсят консултант, на когото имат доверие.

Раците ще трябва да полагат повече усилия от другите – днес им е ден за сериозна конкуренция. След време няма да съжаляват, че са се борили, за да се докажат.

Лъвовете могат спокойно да участват в спекулативни сделки. Късметът е на тяхна страна, но няма да ги направи богати – просто ще могат да се позабавляват, без после да се обвиняват за лекомислието си.

Девите ще бъдат загрижени за финансите си. Ще съжаляват, че усилията им да спечелят повече, са отишли на вятъра.

Везните ще правят вложения, за да угодят на чужди прищевки. Това може да ги изнерви, но ще им изгради непоклатим имидж на истински меценат.

Скорпионите е добре да избягват да теглят кредити, защото после трудно ще ги изплащат.

Стрелците трябва да избягват да харчат за пътувания. Ако го направят, има риск да съжаляват, че не са си купили частен хеликоптер. Щяло е да им излезе по-евтино.

Козирозите ще имат късмет при украсяването на дома или офиса с предмети на лукса.

Водолеите няма да са склонни да поемат рискове. Онези от тях, които се занимават с изследвания, днес е по-добре да се отдадат на заслужена почивка.

За Рибите настъпва силен период за решаване на парични въпроси. Ще видят колко полезни са досегашните им проекти, в които са инвестирали голяма част от авоарите си. Ще се почувстват горди от свършеното.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст