ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Десет компании се включиха в търговската мисия в Полша

Полша търговска мисия

Търговката мисия организирана от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия в партньорство с Полската агенция за търговия и инвестиции вече е открита. В нея са се включили десет компании.
 

Мисията бе официално открита от посланика на Р България в Полша Маргарита Ганева, както и от ръководителят на Службата по търговско-икономически въпроси във Варшава Йордан Драганчев.

Българските предприемачи вече са провели първите си специални бизнес консултации с експертите на полската агенция, които ги запознаха с бизнес климата и възможностите за двустранен бизнес в страната.

През следващите дни представителите на малки и средни предприятия ще реализират своите бизнес прояви в различни градове в Полша.

Събитието във Варшава включи и специална B2B сесия в седалището на Полската стопанска камара, където българските компании Бимедис ЕООД, произвеждащи иновативни продукти, производство на хранителни добавки, Вернада ЕООД – производство на здравословни храни, Индиго Върдж ООД, специализирана в компютърно програмиране, Прим 41 ЕООД – консултанти по информационни дейности, Раис ООД – проектираща и произвеждаща металорежещи машини с  ЦПУ, Смарт Тех Системс ЕООД, разработваща софтуер, програмни продукти, софтуерната Софтгруп АД, Техникс ООД – произвеждаща метални изделия, Технологичен център Номат АД, специализиран в производството на пясъкоструйни дози от борен карбид и други продукти от техническа керамика, както и Фашън.БГ ЕООД – специализирана в на интернет сайтове, хостинг, компютърно програмиране и реклама в интернет, се запознаха с потенциални бизнес партньори.

Търговската мисия се финансира по проект „Подкрепа на интернационализацията на българските предприятия чрез провеждане на търговски мисии, бизнес форуми, конференции, контактни борси и двустранни срещи“, по който Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия е институционален бенефициент.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст