ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

ОББ откри клон от ново поколение в РИНГ МОЛ

ОББ откри клон от ново поколение в РИНГ МОЛ

Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC, отвори врати на изцяло нов клон в търговски център. Клонът от ново поколение се намира на ниво 1 в РИНГ МОЛ на площ от 160 кв. м. и вече работи с удължено работно време – от 10 до 22 часа от понеделник до неделя, включително.

Това е първият безкасов клон на ОББ. В зоната за самообслужване клиентите могат бързо и без образуване на опашки да теглят и внасят пари на последно поколение банкомати. В допълнение, клиентите ще спестят пари от такси за извършване на касови операции, като внасянето на пари чрез банкомат е без такса.

На специални мобилни устройства е предоставен достъп до демо версия на мобилното банкиране, чрез което бързо, лесно и удобно се използват услугите и продуктите на ОББ. Както в останалите клонове на ОББ, така и в този, клиентите могат не само да извършват обичайните операция от ежедневното банкиране, но и да получат професионална консултация от банков експерт.

Екип от над 10 архитекти, дизайнери и инженери работи в продължение на 8 месеца по реализацията на модерния нов проект. Концепцията на пространството е подчинена на стремежа за пълноценно и достъпно потребителско изживяване в атмосферата на по-отворен, уютен и модерен интериор. Обектът е решен функционално така, че да отговаря на очакванията на съвременните потребители за повече бързина и удобство в банковото обслужване.

„С най-новия клон, който откриваме във водещия търговски център РИНГ МОЛ, доказваме, че ОББ е иновативна и модерна банка, която се вслушва в клиентите си. Клонът ни в РИНГ МОЛ предлага на клиентите приятно преживяване в приятна среда с компетентни служители и в удобно работно време“, заяви г-н Питър Рубен главен изпълнителен директор на ОББ.“

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст