ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

500 К – оригиналното листче!

Ерос и Психея

Работен запис на срещата в офиса на РВ между него и ТД.

РВ (любезно): Заповядайте, колежке. С какво мога да Ви бъда полезен?

ТД: Знаеш, колега, че аз не обичам да говоря с намеци. Затова ще карам направо. Славчо е трубадур на мафията, беше близък на Илия Павлов и пееше на рождените дни на братя Илиеви. От едната страна го дърпа Орлин Алексиев, от другата – Маджо, а Мустафа Карадайъ го дебне изотзаде. Сценаристчетата са безгласни тамагочита на къса каишка.За разлика от тях ти си експерт и твоето място не е там. Затова ти предлагам…

РВ: Преди да продължим, бих искал да знам дали говорите от името на коалиционните Ви партньори или само от собствено име.

ТД (иронично): Кви коалиционни партньори, бе колега? Надутата пуйка Мая или арменският хитрец Бабикян? Или оня педерас Хаджигенов, дето е действащ агент на ДАНС? Заради тях и такива като простаците Тошко и Филип, мазника Христо и тъпата овца Корнелия, стигнахме дотук. Време е читавите хора от всички партии на протеста да се обединимЕ и да съставимЕ правителство. Сигурна съм че и при вас има 50 нормални човека, които да натикате сценаристите в ъгъла. (надрасква на едно листче „500 К“ и небрежно го побутва към РВ) Това е цената, която трябва да платимЕ и да продължимЕ напред. Мисля, че ти си естествения лидер във вашата група, на който се пада тази задача. Привлечи още няколко човека и действайте.

РВ (патетично): Уважаема колежке, няма никакъв шанс при нас да стане такова нещо. За мен ИТН е кауза и няма да мога никога да спя спокойно, ако направя нещо подобно. Трябва да си го избиете от главата това нещо!

ТД (изправя се ядосано и тръгва заплашително към него): Ах ти страхлив червей!

РВ (изоставя любезния тон):  Сядай си на дебелия задник!

ТД: Жалък смешник!

РВ (натиска паник бутона на бюрото си): Охрана, моля придружете госпожата до изхода!

Завеса

Една продукция на „Задкулисие“ НБД (Дружество с неограничена безотговорност)

Сценарен екип: ТЙ, ФС, ИВ

Продуцент: СТ и 7/8 ТВ

По идея на доктор АД

Спонсор: Шкафчето в Банкя и хотел „Берлин“ в Бояна

Разпространение: Мисирки 111

С любезното съдействие на Главния каскет и Специализираната Каскетура

Отзиви в медиите.

Малко неочаквано в разразилия се скандал ТД бе защитена от РП, известен с култовата си фраза по неин адрес: „Тишината в спалнята ражда чудовища!“ Докато припикаваше фонтана пред президентството, бившият съпартиец на ТД сподели пред репортерка на 7/8 ТВ:

„Съвсем отговорно мога да заявя, че обвиненията за опит за подкупване на депутати от ТД са абсолютно безпочвени. Всеки, който познава отблизо колежката, знае, че тя всъщност е една много романтична личност. 500 К е извадено от контекста. Всъщност това е само част от последната строфа на стихче, което ТД неволно е надраскала, сублимирайки подсъзнателните си желания. Не е нужно да си чел Фройд, за да се досетиш какво е имала предвид нежната душа на Танчето. Ето съдържанието на оригиналното листче:

Омръзна ми вибраторът да замества трубадура!

Писна ми от порно филми и порно литература!

Искам да съм поразена от стрелите на Амура!

Мечтая си горещо за истински 500 К…“

 

Чавдар Михов

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст