ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Четвъртък, 9 септември – Луната и Юпитер увеличават щедростта

Юпитер

Четвъртък, 9 септември – Луната и Юпитер увеличават щедростта

Вечерта Луната образува тригон с Юпитер – явление, което може да промени енергията ви. Да ви направи по-приветливи, съпричастни и щедри. Християнският принцип, формулиран в Евангелието от Лука 6.38 „… давайте и ще ви се даде“, ще се осъществява в пълна степен. Щедрите хора, които подкрепят другите с покровителството си, ще получат помощ от някого, от когото най-малкото са очаквали.

Юпитер е планетата на справедливостта. Тя компенсира житейските дисбаланси – да правите добро за другите не се ограничава само до човека, за когото го правите. Семената, посяти от добрата ви воля, ще дават плод в хода на целия ви живот под най-различни форми – случайни срещи, неочаквани печалби.

А ето какво да очакват за днес представителите на отделните зодии:

За Овните е препоръчително да не влагат прекалено много емоции в работата си, а да са практични и разумни. Защото резките промени в настроението им ще се отразят не добре върху здравето им.

Телците ще са в добро настроение, ще им хрумват цветни и ефектни идеи. Ще кипят от енергия и в края на вечерта съвсем заслужено ще регистрират печалби и ще имат повод да почерпят целия екип, на когото, в крайна сметка, дължат финансовия си удар.

Близнаците трудно ще удържат баланса между професионалния и личния живот. Добре е, докато не престанат болезнено силно да се тревожат за близките си, да не започват важни преговори и срещи.

Раците ще се чувстват силно раздвоени, изправени пред решаването на важни финансови въпроси. Сърцето и умът им ще сочат съвсем различни пътища, по които да поемат. Ще трябва да прокарат нов път – да станат финансови първопроходци.

Лъвовете могат да очакват добри финансови резултати, защото планетите влияят благоприятно на енергията им. Затова нека следват правилото на петте „О-та“ – не отлагат, не се оплакват, не се обясняват, не се оправдават, не се огорчават, и всичките им планове ще се реализират по най-добрия за тях начин.

За Девите е препоръчително да бъдат много практични, логични и аналитични. Това ще им помогне да се справят и с най-трудните финансови предизвикателства. Дори и това да им прилича на играта „Издържи месец само на препечени филийки с резанче кисела краставичка“.

За Везните е благоприятно време да инвестират в разкрасителни процедури и във фитнес центрове. Това не означава само да си купят абонаментна карта, а могат да помислят да открият нов салон близо до улицата на театрите, например.

Скорпионите могат да имат желание да доминират над другите. Ще са емоционално по-възбудими. Ще имат успех, ако инвестират в издаването на антология на съвременната любовна лирика.

За Стрелците е добре да не се обвързват с големи инвестиции и да избягват всякакви спекулативни дейности. Ще имат напредък, ако си сътрудничат с колеги и бизнес партньори.

Козирозите е препоръчително да бъдат гъвкави, ако възникнат препятствия в работата им. Усилията, които са положили в миналото, днес ще дадат плодове. Но да не се задоволяват със сегашните си постижения – чака ги дълъг път и е добре да продължат усилено да работят.

Водолеите е добре да започнат да подготвят документите за приоритетните си начинания, макар и те да предстоят в по-далечен период от време. Днес е благоприятно време да си съставят списък с приоритети особено ако ще търгуват на фондовата борса.

Рибите ще трябва да приемат, че днес ще има известно забавяне в делата им. Но да са спокойни, защото: „Най-добре се смее този, който се смее последен“.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст