ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

КАРЕ (ГОТОВО) – КАЧЕНО В ГОЛЕМИЯ ФАЙЛ

Парламент Христо Иванов

Стоян Мирчев от БСП се обърна към шефа на бюджетната комисия Любомир Каримански от "Има такъв народ" с думите: "Актуализацията на пенсиите ще важи 5 дни. Сега се отказвате от вашето предложение и защитавате позицията на ДПС. Вие сте топлата връзка между "Има такъв народ" и ДПС. Затова бързо щяхте да станете гуверньор на БНБ".

"Имахте министър-председател, който нямаше един ден трудов стаж", отвърна му Каримански. А Йордан Цонев от ДПС допълни: "Г-н Мирчев има фиксация към ДПС, както дядо му имаше фиксация да направи Възродителния процес".

По-късно Мирчев отново се сети за предложението на ДПС за отлагане на индексацията на пенсиите и нарече Тошко Йорданов от ИТН булката, а съпартиеца му Филип Станев шаферката в брака с ДПС. "Сватбата е ясна, партито ще е довечера най-вероятно в "Делта Хил" при чичо Славчо", каза той.

Филип Станев в лично обяснение посъветва Мирчев да спре да се държи като мъж с едро тяло и заешко сърце и да престане да всява интриги. А колегата му Тошко Йорданов също в лично обяснение заяви, че БСП е "доста шавлива политическа булка". "Влязохме в тази история, защото вие приехте три различни неща и забъркахте тази каша", отбеляза Йорданов. Той се обърна към Стоян Мирчев с думите, че само маймуните помнят три минути.

Станислав Балабанов от ИТН също се включи в разправията с думите, че досега е мислил Георги Свиленски за "палячото на групата", а това се е оказал Мирчев.

Последва поредица от искания на социалисти към председателя на парламента Ива Митева да бъдат наложени наказания на депутати от ИТН за неприлични думи и обиди

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст