Депутат от ИТН за чата на Гешев с “Pi Ar Sevi Boiko”: Те не са заедно. Хич!

чат гешев

В социалните мрежи през последните 24 часа една снимка предизвика внимание. Депутати разпространиха снимка, на която главният прокурор Иван Гешев си чати с "Pi Ar Sevi Boiko", пише Евроком. Севделина Арнаудова от години отговаря за медийните участия на председателя на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов. Публикувана беше и снимка, че двамата си пишат за някой си Сашо Николов. С оглед на контекста на случилото се явно става дума за някой депутат, който е член на Комисията по конституционни и правни въпроси.

"Проверих на сайта на НС и установих, че в действащия парламент има само един депутат с имена Александър Николов от ГЕРБ-СДС, който при това е член на Правната комисия". Това написа общинският съветник в София Методи Лалов във Фейсбук. "Разбира се, дали става дума точно за този човек е въпрос на допълнителна проверка, но самият Гешев би могъл да хвърли повече светлина по въпроса като най-сетне обясни на гражданите за задкулисните си зависимости и в частност за тези от Борисов, Доган и Пеевски. Ако не го стори сега, надявам се да го направи в един бъдещ наказателен процес в качеството му на обвиняем", допълни Лалов.

Севделина Арнаудова от години отговаря за медийните участия на председателя на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов.  Двамата с Гешев си пишат за някой си Сашо Николов. С оглед на контекста на случилото се явно става дума за някой депутат, който е член на Комисията по конституционни и правни въпроси.

Радостин Василев, депутат от ИТН, разпространи още снимки, показващи как главният прокурор Иван Гешев чати с Pi Ar Sevi Boiko. Pi ar Sevi Boiko и Иван Гешев в чат по време на правна комисия, в която трябваше да се гласува закриване на специализирания съд и прокуратура!,написа Василев. "Сашо Николов от ГЕРБ (15 МИР Плевен) днес в правна комисия чете от листче неща, които не разбира, за да спасява положението. След него беше Ангелкова и за нея е втората усмивка. Те не са заедно и не си съдействат. Хич! Пълен срам!", заключи той.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кое ви кара да гласувате за конкретна партия или коалиция?

Подкаст