Протест срещу противоепидемичните мерки се проведе в София

протест срещу мерките

Следобед приключи организираният от партия "Възраждане" протест срещу ограничителните мерки. Той беше под надслов "Време е маските да паднат". Участниците блокираха за кратко с шествие централни столични булеварди. Крайната точка на акцията беше Министерството на здравеопазването.

Протестиращите приеха декларация с исканията си, която ще бъде внесена в президентството и при членове на служебното правителство. Те обявиха, че в зависимост от реакцията на институциите по техните искания, ще вземат решение за предстоящи действия, предаде БНР.

Шествието на недоволни от ограничителните мерки затвори по обед столичния булевард "Цар Освободител" пред сградата на Народното събрание. Малко след 14.00 часа протестиращите се събраха и пред сградата на президентството, а след това пред здравното министерство, като блокираха движението на автомобили в района на площад "Света Неделя".

Участниците в акцията се обявиха срещу ограничителните мерки, задължителното носене на маски и деленето на хората на ваксинирани и неваксинирани.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кое ви кара да гласувате за конкретна партия или коалиция?

Подкаст