Понеделник, 13 септември – Повече тактичност в общуването

Меркурий и Луната

Понеделник, 13 септември – Повече тактичност в общуването

Орбитата на Луната и на Меркурий са разположени по такъв начин една спрямо друга, че това ще увеличи желанието за по-голяма тактичност в общуването между хората. Ще повлияе положително на красноречието и на способността ви да видите и оцените качествата на другите. Много от вас ще си спомнят с благодарност за разговори, при които са получили важни съвети, насърчение и подкрепа. Днес много от вас ще стигнат до прозрението, че любовта е отговорът на всичко.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Представителите на зодия Овен днес няма да спечелят големи печалби, затова е добре да избягват да рискуват. Препоръчително е да не инвестират в търговията с цветни метали.

Телците ще са загрижени за финансовото си състояние, но ако развиват бизнес с партньорите си, давайки им шанс да развият техните си идеи, ще имат успехи.

Близнаците трябва да са със засилен самоконтрол, иначе рискуват да изгубят доверието на много от хората, на които държат.

Раците ще имат късмет, ако играят на финансовата борса. Препоръчително е да инвестират в проекти в сферата на енергетиката.

Лъвовете ще имат широки пръсти и ще станат свидетели как парите им изтичат измежду тях. Това не трябва да ги натъжава – проектите, в които инвестират с ясно начертан план, ще им донесат големи печалби.

Девите е добре да развият идеите си и да вложат в тях наличните си спестявания.

Везните ще имат необходимост да се докажат в професионален план. За да го направят, е добре да разчитат на съветите на по-опитни от тях.

Скорпионите ще спечелят дивиденти и подкрепа от бизнес партньорите си, ако инвестират в подобряване на имиджа си.

Козирозите трябва да бъдат последователни в действията си, макар и косвено, това ще подобри финансовите им възможности.

Водолеите ще имат успех, ако се придържат към принципа: „Повече работа означава повече пари“.

За Рибите е препоръчително днес да спестяват – това ще е от полза не само за бизнеса им, но и за намирането на бъдещи партньори, които ще са респектирани от техните качества.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Откъде се информирате за предстоящия вот 2 в 1 на 9 юни?

Подкаст