ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Още два 5G смартфона влизат в портфолиото на Vivacom

Още два 5G смартфона влизат в портфолиото на Vivacom

Vivacom разширява портфолиото си от смартфони, съвместими с мрежата от пето поколение на телекома, с още два нови модела – Motorola Edge 20 5G и Motorola Edge 20 Lite 5G. Двата иновативни модела със 108 MP камери и красив дизайн вече са достъпни за българските потребители при изключително изгодни условия. С тях потребителите могат да сърфират в най-голямата 5G мрежа в България (1). А всички клиенти, сключили нов или преподписали съществуващ договор в периода от 15.09. до 31.10.2021 г за мобилен план Unlimited 50 и Unlimited 150, ще ги ползват без ограничение на скоростта до 31.01.2022 година.

Motorola Edge 20 е красив и компактен 5G смартфон с 6.7-инчов HDR10+ OLED дисплей, чиято честота на опресняване от 144 Hz е една от най-бързите в сегмента му. Това позволява с 60% по-бързо превключване между сайтовете в сравнение с първото поколение motorola edge и edge+.

Моделът се откроява с впечатляваща основна камера, със 108 MP сензор, ултрависока резолюция и девет пъти по-голяма светлочувствителност, благодарение на технологията Ultra Pixel. Предната камера е 32 MP и поддържа технологията Quad Pixel с четири пъти по-голяма светлочувствителност, което й позволява да прави много ясни и ярки изображения, дори и при приглушена светлина.

Смартфонът разполага с технологията Ready For за безжично свързване с монитор или телевизор, което улеснява мобилната игра, провеждането на видеоразговори и достъпа до друго мултимедийно съдържание на голям екран. Освен 5G мрежи, моделът поддържа и следващото поколение Wi-Fi 6E. Батерията му е 4000 mAh и разполага с технология TurboPower 30, която дава заряд за осем часа само с 10-минутно зареждане. Всичко това се крие в изключително тънък корпус – едва 7 мм., защитен от алуминиева рамка.

Предлага се на цена от 22,98 лв. на месец за 36-месечен период на изплащане, с план Unlimited 50.

Motorola Edge 20 Lite е още един елегантен 5G модел със 108 MP основен сензор и поддръжка на Ultra Pixel технология. Това му позволява да прави снимки с девет пъти по-висока светлочувствителност и изключителен контраст и яркост. Екранът му е 6.7-инчов Max Vision HDR10+ OLED, с честота на опресняване 90Hz. Процесорът е MediaTek Dimensity 720/800U, оперативната памет – 8 GB, а вградената – 128 GB.

В корпуса се крие мощна 5000 mAh батерия, която издържа дни с едно зареждане. В добавка технологията TurboPower 30 позволява добавяне на 12 часа заряд само за 10 минути.

Моделът може да бъде намерен на цена от 15,98 лв. на месец за 36-месечен период на изплащане, в комбинация с план Unlimited 50.

Само до края на месец септември и двата нови модела в 5G портфолиото на Vivacom могат да бъдат закупени с отстъпка на изплащане за 24 месеца с план Unlimited от онлайн магазина на телекома.

(1) Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 16.08.2021 г. за 5G покритието на операторите по брой населени места и курорти. 5G мрежата е достъпна за всички настоящи и бъдещи клиенти с мобилни абонаментни планове и съвместими устройства. Повече информация на vivacom.bg

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст