ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Петък, 17 септември – Под въздействието на обновлението

обновление

Петък, 17 септември – Под въздействието на обновлението

Днес ще сте под въздействието на Плутон и Сатурн. Заради Плутон ще почувствате силна обновяваща енергия, поради което много от вас ще сте изключително инициативни. От друга страна Сатурн ще засили чувството ви за малоценност, поради което може да сте мрачни, меланхолични, недостъпни дори емоционално студени.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овните ще се чувстват по-сигурни, когато извършвате дейности, свързани с дома им и семейството, като например готвят или работят в градината.

При Телците възприятията им за света ще са твърде субективни. Добре е да се опитат да се дистанцират от случващото се, без да изпитват горчивина. Благодарение на богатата си емоционална същност ще могат да събудят в себе си истинско чувство за принадлежност към света.

Близнаците е добре да не попадат в капана на отрицателните емоции. Нека не позволяват мнението на другите да им влияе – това ще ги отклони от онова, което искат да направят с парите си.

Раците ще бъдат много доволни от финансовото си състояние. Ще могат да постигнат целите си най-вече в професионален план, като онези от тях, които инвестират във вятърни паркове, ще имат сериозни приходи.

За Лъвовете този петък е идеалното време да инвестират в курс за самоусъвършенстване. Целта им е да опознаят по-добре себе си и да научат кое е ценното в живота.

Девите могат спокойно да харчат средства за подобряване на комуникационните си връзки – могат да си купят нов мобилен телефон, лаптоп или камера. Комуникациите са ключът към успеха, така че инвестициите в тази сфера си струват.

На Везните може да им се наложи да затегнат коланите и да правят по-рационални инвестиции. Днес дори идеи, които изглеждат смислени и в тях си струва да се направят вложения, няма да им осигурят голяма възвръщаемост.

Скорпионите е добре да не пропускат възможностите, които днес ще им бъдат предложена. Могат да разчитат на партньорски връзки от чужбина.

Стрелците е добре да инвестират във възобновяеми източници и да избягват излишни разходи за себе си.

Козирозите ще са силно емпатични. Ще съчувстват на другите за проблемите им. В същото време е добре да бъдат пестеливи в даването на съвети – колкото и да са добронамерени, те ще бъдат напразни. Човекът срещу тях няма да има желание да се вслуша в думите им.

Водолеите ще имат усещането, че, когато стъпват, земята под тях трепери. Но тяхната самоувереност ще бъде поразклатена. Важно е да не позволяват на неуспехите да ги засегнат и да се придържат към принципа – „И това ще мине“. Така в един момент всичко ще се нареди, както трябва.

За Рибите е благоприятно време да покажат колко блестящи могат да бъдат. Ще проявят своята природна интелигентност, като демонстрират как трябва да се правят нещата.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст