ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

 „Инвестбанк“ АД с нов корпоративен сайт

„Инвестбанк“ АД с нов корпоративен сайт

                          

Считано от 06.10.2021 г. „Инвестбанк“ АД е с нов двуезичен корпоративен сайт. Новият сайт на банката ibank.bg е с осъвременена визия в съответствие с модерните уеб интерфейси и съчетава иновативни възможности за оптимизация и добро потребителско изживяване.
Отчитайки потребителските нужди, новата структура и дизайн на страниците съответстват на най-съвременните графични тенденции. Модерна визия и дизайн, удобни функционалности и потребителски интерфейс улесняват навигацията и бързия достъп към отделните менюта.
Проектът е разработен съвместно с екипа на СтудиоХ, а в процеса на работа, приоритет е изграждането на удобен и user-friendly корпоративен уеб сайт с риспонсив дизайн, предоставящ лесно използване на съдържанието.
Потребителите на ibank.bg получават възможност за лесна ориентация в навигационните менюта и бърз достъп до канали за продажба на банката като платформите за онлайн кандидатстване за бърз потребителски кредит и дистанционно откриване на депозит изцяло онлайн.  
В обособената продуктова онлайн продажбена платформа към корпоративния сайт на банката е включен и микросайта  „Удобно за теб“, чрез който може да се заяви както кредит, така и кредитна карта. Има вход и към мобилното приложение, а Интернет банкирането също e с нова начална страница.
С цел създаване на максимално улеснение за клиентите, информацията в сайта е по-добре структурирана, а разработените калкулатори заемат централно място  в сайта. Сайтът е съвместим с всички браузъри и техните най-актуални версии.
Изцяло променената визия на сайта представлява етап от динамичния растеж на „Инвестбанк“ АД и развитието на банковото обслужване. При разработката на сайта са използвани всички добри практики за създаване на висока сигурност и бързо действие на сайта.
Сайтът е номиниран в Конкурса Сайт на годината, направление Корпоративен сайт и ще се състезава с още 17 други участника за престижното отличие.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст