ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Четвъртък, 21 октомври – Ден на Юпитер

юпитер

Четвъртък, 21 октомври – Ден на Юпитер

Четвъртък е денят на Юпитер. Тъй като днес няма специални разположения и движения на планетите и звездите, ще се концентрираме върху това, че този ден от седмицата е определен за подвластен на влиянието на Юпитер.

Да припомним – всеки ден от седмицата се управлява от една от 7-те класически планети, което означава, че качествата на тези планети са особено силно проявени в тези дни от седмицата.

Неделята се управлява от Слънцето. Понеделникът – от Луната. Вторникът – от Марс. Сряда – от Меркурий. Четвъртък – от Юпитер. Петък – от Венера и събота – от Сатурн.

Юпитер, който управлява в четвъртък, е богът на закона, справедливостта, религията, философията, социалната ангажираност и идеалните стремежи. Следователно, всички заети по някакъв начин в тези сфери, ще усетят благоприятното влияние на планетата. Денят е добър и за инвестиции. А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните няма да имат голям късмет, ако участват в хазартни игри. Но денят е благоприятен за краткосрочни инвестиции, като откриване на магазинчета за печена тиква и пюре от кестени.

Телците ги очаква успешно пътуване в чужбина – ще осъществят бизнес контакти, благодарение на които в близките пет години няма да имат никакви финансови проблеми и ще са най-желаното място за започване на работа.

Близнаците ще са заети със сложната задача да обясняват условията, при които са готови да се включат в проект на техен бизнес партньор. Ако са откровени и искрени, може на първо време да смутят бъдещия си съмишленик, но по-късно ще разберат, че са постъпили правилно и успехът ще е на тяхна страна.

Раците трябва да заложат на добрата координация, в противен случай рискуват да се изнервят и да загубят контрол над ситуацията. Предстоят им важни срещи и разговори, затова е задължително да са спокойни и уверени.

Лъвовете ще взимат мъдри решения. Плановете, които са си правили преди седмица, ще бъдат изпълнени в срок, ще бъдат успешни и ще им донесат удовлетворение.

Девите може да планират промени в местоживеенето си. Те ще имат успех, ако продават недвижима собственост. При тези от тях, които работят по европейски програми и проекти, може да възникнат нови обстоятелства и промени, които да изискват приспособяване и компромисни решения.

Везните ще реагират по-емоционално и импулсивно. За тях денят е хубав за работа с документи, за кореспонденция, за реклама, за сделки и ремонт на техника. Кратките пътувания ще протекат добре.

Скорпионите може да очакват положителни промени в парично отношение – получаване на грантове или повишаване на заплатата. За тях денят е хубав за далечни пътувания, така че да стягат големия куфар.

Стрелците, които се занимават със спорт, изкуство, работа с деца, хазарт и рискови дейности, днес и утре ще имат успехи. Ще им върви, ако продават техника, включително и автомобили.

Козирозите днес ще са емоционални, грижовни, съчувстващи, а също и снизходителни. Те може да се заемат с проблеми, които са извън техния контрол. При тях са възможни изненади, които ще им бъдат сервирани от началници и висшестоящи.

Водолеите днес може да планират много далечни пътувания. Ще имат успех тези от тях, които се занимават с търговия с петрол, с фармация, с акцизни стоки, с услуги за хора в неравностойно положение и с други социални дейности.

Рибите днес може да разчитат на приятелска подкрепа в начинанията си. Те може да инвестират в откриването на спа център или сладкарница, като заложат на най-новите тенденции в тази сфера – предлагане на веган пастички и модерните сред тийнейджърите айскафета.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че правителство с ротационен премиер е способно да изведе за 18 месеца България от политическата криза?

Подкаст