ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Нинова: Парламентарните избори са по-важни от президентските

ЦИК БСП Регистрация Корнелия Нинова

Парламентарните избори са много по-важни от президентските, написа председателката на БСП Корнелия Нинова на страницата си във Фейсбук.

"Само редовно правителство ще преведе държавата през кризата. Служебното не може.

Широкото ляво обединение около БСП се увеличи с нови граждански организации. Днес подписах споразумения с ОКЗНИ, ГД "Народна сила", Федерация на потребителите, КООСО, Съвет на европейската научна и културна общност, НД "За социално и гражданско общество", Демократичен съюз на жените и ГД "Памет и бъдеще".

Радвам се, че сме заедно, особено в тези изпитания и кризи, в които има нужда от обединение на съмишленици около общи идеи.

БСП сме стълб на стабилност и предвидимост, около който се събират все повече формации. Бедността и социалните неравенства се увеличават. Трябва да се погрижим в тези трудни месеци за социално слабите, за възрастните, за младите семейства. Лявото е в подем в Европа, защото настоящите проблеми и множеството страдащи хора изискват леви решения.

Парламентарните избори са много по-важни от президентските. Само редовно правителство ще преведе държавата през кризата. Служебното не може.

Без нас в следващия парламент няма да може да се състави правителство. Затова и отговорностите ни са още по-големи."

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че служебното правителство свърши добре работата си?

Подкаст