Сряда, 27 октомври – Засилени телепатични способности

Венера

Сряда, 27 октомври – Засилени телепатични способности

Днес ъгълът между орбитите на Венера и Нептун е 90 градуса. Това разположение на планетите ще се наблюдава около три дни и ще се прояви като засилено желание за благотворителност, съчувствие, открояващи се телепатични способности и силна емоционална свързаност с партньора.

Тази сряда могат ясно да се откроят и негативните влияния на това разположение на звездите като нерешителност, липса на лоялност. Това ще породи разочарования, усещане за несигурност. Затова е добре тези дни да сме по-критични към себе си.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ги очаква труден ден с много екшън! Могат да имат различни мнения в сравнение с техни приятели по съвсем обикновени въпроси, но това ще породи конфликт между тях. Въпреки дрязгите ще успеят да завършат съвместните си проекти. Денят е обещаващ и оптимистичен.

Телците ще бъдат завладяни от трудна за изпълнение идея. Но ако спокойно я споделят с бизнес партньорите си, могат да ги омаят и тях. Нека не се притесняват от препятствия – по всичко изглежда, че звездите са на тяхна страна.

Близнаците и днес ще искат да се конкурират с всичко и с всеки. Ще продължат да са завладени от стремежа да са най-добрите. Ще презират посредствеността. Добрата новина е, че ще се озоват в компания на съмишленици, които ще ги вдъхновят да открият нова школа по езици или да стартират обучителни курсове.

Раците ще се радват на невероятна подкрепа от страна на бизнес партньорите си. Онези от тях, които са в изключително трудна ситуация, ще имат усещането, че техните другари са ги измъкнали изпод гилотината, малко преди главата им да бъде отрязана. Това ще ги направи по-мъдри по отношение решенията за бъдещи инвестиции и по-смирени.

Лъвовете и днес ще изпитват желание да вдигат революции. Ще се уверят, че най-добрите идеи идват внезапно и подсъзнателно. Ето защо е добре винаги да носят със себе си химикалка, за да записват хрумванията си, които е задължително никога да не подценяват.

Девите е добре да не се оставят неуспехите да ги потискат. Техните аналитични способности ще им помогнат да постигнат съвършенство при завършването на работата си в срок. Очаква ги важен бизнес разговор и е добре да са спокойни и уверени.

Везните ще влязат днес в ролята на миротвореца. Очакват ги сложни за разрешаване спорове между техни колеги или подчинени. Онези от тях, които се занимават с изследователска дейност, могат да се забавят с работата си, но това не трябва да ги отказва да сключват нови договори. Това може да стане по време на работен обяд. Вкусна ли е храната, преговорите ще имат успешен край. Само да не забравят да похвалят готвача и да му оставят бакшиш.

Скорпионите ще работят под натиск, но ще се справят със стреса заради страхотния си стил и търпение. Важно е да са хладнокръвни и да не позволят да ги извадят от релси, преди да са си приключили работата си.

Стрелците ще омайват с чар и харизма. Препоръчително е да не оплитат в мрежите си на съблазнители млади и нежни сърца, защото ще причинят болка, а и сериозно ще навредят на репутацията си. Това ще се отрази негативно на обществената им дейност и на бизнеса им.

Козирозите ще копнеят за една минутка свободно време. Графикът им ще е изключително натоварен. При подобни условия едва ли могат да им хрумват иновативни идеи, каквито се очакват от тях. Те обаче ще се справят, ако си приоритизират ангажиментите и в края на деня ще разберат, че всяко усилие от тяхна страна си е струвало.

Водолеите до каквото и да се докоснат днес, ще го превръщат в злато. Ще им хрумват невероятни бизнес идеи. И независимо че ситуацията във финансов план може да им изглежда изключително сложна, ако действат смело, няма да съжаляват.

Рибите днес ще се убедят, че пробождането с писалка или умението да си служим с точните думи носи много по-голямо удовлетворение от размахването на меч. Те ще атакуват с речи или с писмени изявления свой отдавнашен враг. Акцията им ще предизвика бурни аплодисменти и възторжени викове, но е добре да не се увличат в унищожаването на противника си.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст