ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Нови кадри от спалнята на Борисов, отново с пистолет и пачки

Борисов

Нови кадри от спалнята на Бойко Борисов, отново с пистолет и пачки, се появиха в Интернет пространството. Предаването "ЕвроДикоФ" е получило на пощата си нови снимки на Бойко Борисов, придружени с текст: „Голата истина за един български политически лидер! Един ден преди годишнината от 10-и ноември 1989 г. и по-малко от седмица преди изборите е добре да си припомним, как и защо изгубихме 12 от последните 32 години.Една от причините е, че в леговището на Правешкия се настани Банкянския му гавазин – арогантен, безскрупулен и готов на всичко, за да запази властта си!

Чакахме повече от година, за да видим дали някой в прокуратурата ще провери, как и защо български министър-председател организира грабежи във всички икономически сектори, оргии в правителствена резиденция, крие в спалнята си пачки и злато (заграбени И от строежа на магистралите) и спи с пистолет до главата – нулевият резултат е известен на всички.

Затова днес организираме „Ден за размисъл преди Деня за размисъл“ – защото ако не му покажем в неделя, че мястото му е вън от властта и в затвора, може и да няма следващ шанс!

Човекът, който нарече народа си „лош материал“ е оставил достатъчно материал (редно е дори да го назовем с истинското му име – улики), за да отиде зад решетките за дълго.

Така че – помислете си!“

По информация на разследващия сайт BIRD новите снимки от спалнята на Борисов, пратени на медиите днес имат следните метаданни:

Изпратени са от IP адрес 212.36.6.130, който е в България и принадлежи на A1.

IMG_1306.HEIC, Шкафче с пистолет и оранжев презерватив, 16 July 2018 at 14:31, iPhone X

IMG_8874.HEIC, ББ лежи по корем завит с бяла хавлия до него има бутилка, 8 May 2020 at 12:18, iPhone X

IMG_5663.jpg Чекмедже, пачки, пистолет, дистанционно за телевизор Самсунг, 11 June 2017 at 19:37 iPhone 6s

IMG_9217.JPG и IMG_9188.JPG са обработвани и нямат полезни метаданни.

 

No description available.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст