ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Искаме достоен и нормален живот за българските граждани

Костадин Костадинов

Чистата позиция за нас е да защитаваме собствените си виждания. А не след като влезем в парламента, да кажем, че сега интересът на българския народ изисква да направим обратното на това, което сме казвали досега. Това каза лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов пред Нова телевизия. Според екзит половете на някои от социологическите агенции неговата партия влиза в парламента на тези избори.

Той посочи, че от партията не са решили дали ще подкрепят анти-ГЕРБ формациите. Те искат да видят с какво тези конфигурации ще се различават от ГЕРБ и ДПС.

"Една голяма част от населението ни е разделено на няколко категории, има дискриминационни практики. Нищо от това не смятам, че е нормално. Смятам, че има друго разделение в политиката – тези за нормалното и тези за ненормалното. Няма разлика между тези други субекти, които влязоха в парламента, и тези, които са по-малки", обясни Костадинов.

Според него служебното правителство е въвело по-строги мерки от предшествениците си и продължават техните политики.

"Нашата позиция е, че искаме достоен и нормален живот за българските граждани. Има криза и всички я виждаме. Искахме да направим разговор с останалите политически сили за тези проблеми", подчерта още лидерът на "Възраждане".

Относно подкрепата за президент Костадинов посочи, че "непоискана подкрепа не се дава".

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че правителство с ротационен премиер е способно да изведе за 18 месеца България от политическата криза?

Подкаст