ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Понеделник, 15 ноември – Пазете се от прекалена самоувереност

самоувереност

Понеделник, 15 ноември – Пазете се от прекалена самоувереност

Днес (15 ноември) и утре ъгълът между орбитите на Слънцето и Юпитер е 90 градуса. Това разположение на двете небесни тела ще се отрази върху вас, като увеличи твърде много вашата самоувереност, склонност към показност, екстравагантност. Някои от вас ще се държат арогантно и твърде самодоволно. През тези два дни са полезни самокритиката и самоконтролът.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Днес Овните ще имат големи харчове. Ще се опитат да контролират разходите си, но това само още повече ще ги изнерви и много лесно ще си намерят извинение за това, че са се превърнали в хора с много широки пръсти.

Представителите на зодия Телец, които се занимават с бизнес в сферата на развлекателната индустрия, ще разширят мрежата си от контакти. Ще си дадат сметка, че добрите отношения се изплащат, така че съвсем правилно са се насочили към изграждането на нови бизнес сътрудничества.

Близнаците ще поставят солидна основа за увеличаването на бъдещите си доходи. Бизнесмените ще се стремят да отговорят на всички изисквания на клиентите си, но най-вече ще се фокусират върху качеството на продуктите и предлаганите услуги.

Раците могат със замах да инвестират в недвижима собственост. Впоследствие, при продажбата й, ще спечелят много.

Лъвовете ще са много импулсивни купувачи. Може дори да се изкушат да резервират полет за Марс или да си купят обезлюдено село само защото са подочули, че оттам в някакво далечно бъдеще ще минава магистрала.

Девите ще приключат с отдавна отлагани финансови въпроси. Ще работят за стабилността на своята компания и ще са благодарни, че всичко е приключило благополучно, без да им се налага да уволняват и съкращават служители.

Везните ще се втурнат ентусиазирано в ново начинание. Това може да разочарова някои техни партньори, които очакват от тях да постигнат върхове във вече започнатия и разработен в някаква степен бизнес. Препоръчително е да се опитат да ги убедят в намеренията си.

За Скорпионите е благоприятен ден да инвестират във възобновяеми енергийни източници. Препоръчително е да поддържат контактите с хора на силни позиции, тъй като те ще им помогнат за сключването на сделки, от които ще спечелят сериозни дивиденти.

Стрелците ще получат приходи от неочаквани източници. Добре е да се възползват от новите възможности и да инвестират в образователни инициативи. Това ще им подобри имиджа и ще увеличи популярността на основните им бизнес проекти.

Козирозите ще чувстват несигурност във финансов план. Ще искат да увеличат приходите си, но плановете им ще удрят на камък. Добре е да не се обезсърчават и денят им да протече с мотото: „И това ще мине”. 

За Водолеите е благоприятен период да си направят списък с нещата, които искат да постигнат в краткосрочен, средносрочен и дългосрочен план. Това планиране е основната част от постигането на целите им.

Рибите ще са особено критични към счетоводителите си. Ще им откриват грешки, каквито те реално не са допуснали. По-добре е да запазят хладнокръвие и да не предизвикват излишни скандали.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че правителство с ротационен премиер е способно да изведе за 18 месеца България от политическата криза?

Подкаст