ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Българин прави глобален пробив в управлението на крипто активи

Българин прави глобален пробив в управлението на крипто активи

Българинът Слави Кючуков обяви бързо стартиране на проект, който ще комбинира криптовалути, DeFi, NFT и банковата индустрия.

Той разработват приложение, което  комбинира множество фрагментирани части от blockchain изживяването. В него ще бъдат поддържани над 1000 криптовалути и ще работи с повече от 30 блокчейна, без да пренебрегва Ethereum, Binance Smart Chain, Polkadot и други нарастващи децентрализирани мрежи.

Приложението ще се казва Slavi DApp и целта е да направи операциите с DeFi безпроблемни като клиентското изживяване чрез интернет браузър.

https://slavicoin.io/ изгражда няколко блокчейн проекта едновременно – цяла екосистема, която вече е станала добре позната не само в MENA и Европа, но и в целия свят. На първо място, Slavi е многоверижен мобилен портфейл и приложение което включва: съхранение на криптовалута в портфейл с над 30 интегрирани блокчейна в него. Освен това приложението предлага управление на портфолио от крипто активи, включително "копаене" и стакване. Чрез него може да се осъществява търговия със stable coins – монети, обезпечени с реални активи (евро, щатски долари, лири) и издадени съгласно банков лиценз. Както има и възможност за харчене на дигитални монети по целия свят на всяко място, което приема банкови карти.

Приложението е и платформа за децентрализирани финанси, могат да се получават незабавни заеми чрез блокчейн технология. Разполага и с NFT фукнции.

Приложението бе пуснато още през ноември, а токените на Слави Кючуков ще бъдат достъпни скоро на известни борси за криптовалути. Очаква се това да се случи до края на годината.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст