ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

“Има такъв народ” ще подпише споразумението за коалиция

Ива Митева

„Има такъв народ“ ще подпише коалиционното споразумение, обяви Ива Митева, зам.-председател на Народното събрание. По думите ѝ целта на срещата между четирите формации, преговарящи за съставяне на правителство, провела се преди днешното пленарно заседание, е била да се синхронизират позициите и да се финализира коалиционното споразумение.

„Всяка една страна трябваше внимателно да преразгледа споразумението. В края на краищата всеки си слага подписа, всеки иска да бъде спокоен, всеки иска нещата да вървят нормално. И да има желания от всички  диалог. Заради това беше тази среща. Тя наистина мина много конструктивно. Успяхме да постигнем съгласие за всичко, така че няма никакви проблеми“, обясни тя.

Все още не е ясно дали то ще бъде подписано общо или всяка формация ще сложи подписи под двустранно споразумение с „Продължаваме промяната“.

В него няма да има имена на министри, уточни Митева и допълни, че не знае какви са предложенията на партията, чийто депутат е.

„О, аз не знам кои са имената, вие откъде знаете имената. Аз не съм чувала никакви имена, така че не мога да ви кажа кои ще са. Ами това, че изтичат, говори се…“, каза Митева.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст