Вторник, 14 декември – Отлични условия за бизнес и комуникация

Пощенска банка стартира иновативна услуга за комуникация със своите клиенти

Вторник, 14 декември – Отлични условия за бизнес и комуникация

Днес Луната се разполага по такъв начин спрямо Юпитер и Меркурий, че ще почувствате прилив на положителни емоции. Това се дължи на влиянието на Юпитер, който увеличава оптимизма и щедростта, и на Меркурий – планетата, благоприятстваща всякакви комуникации – както в бизнеса, така и в личния живот.

Ще имате успехи при воденето на търговски преговори, при медиация и при осъществяването на писмена комуникация. Онези от вас, които днес ще излязат на романтична вечеря, ще могат да спечелят сърцето на обекта на своя интерес само с няколко думи!

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

По отношение на финансовите въпроси е препоръчително Овните да се придържат към златната среда. Ако им се наложи да дават пари назаем, добре да преценяват плюсовете и минусите. Да не се залъгват от фалшиви обещания и всичко да документират в писмена форма с дата и подпис.

Телците, които обичат всичко да върви по предварително начертан план, днес е добре да се подготвят, че ще трябва да разчитат на гъвкав подход дори и по отношение на финансите им. Сега не е моментът за големи инвестиции и покупки. Добре е да са по-скептични към всяко предложение, което днес им отправят.

Близнаците днес рискуват да загубят от трансакциите, които смятат да правят. Препоръчително е да се въздържат от нови бизнес начинания и да не се подлагат на шопинг терапия – тя няма да окаже нужното си въздействие. По-късно само ще съжаляват за похарчените средства.

Раците ще могат да се похвалят със силен бизнес нюх. Никой няма да успее да ги подведе, защото мисълта им ще е остра като бръснач. Но въпреки това е добре, когато някой им обяви, че им предлага най-изгодната оферта, внимателно да проверят условията.

На Лъвовете ще им хрумват много находчиви идеи, но прилагането им на практика няма да бъде толкова лесно. Засега е препоръчително да охладят страстите и да се фокусират върху изработването на подробен стратегически план за осъществяването на амбициозните си бизнес цели.

Представителите на зодия Дева днес ще създадат нови бизнес контакти, които с времето ще покажат дали ще им донесат повече полза, отколкото вреда. Добрата новина е, че в краткосрочен план тези отношения имат повече предимства, отколкото недостатъци. Днес е подходящо време да се отблагодарят на близки до тях хора, които са ги подкрепяли дълго време.

Везните ги очакват весели случки. Единствената опасност е, че тези, макар и забавни преживявания, могат да имат недотам приятни последици, като например проблеми със здравето и влошаване на финансовото ви състояние.

Скорпионите, които развиват бизнес в сферата на транспорта, ще могат да се поздравят със сериозни успехи. Възможни са внезапни промени в настроението им, които ще си имат своите основания, но рискуват да изложат на риск добрите им взаимоотношения в екипа, с който работят.

Стрелците днес ще намерят отговор на въпроса защо цяла година са работили толкова усърдно – ще видят плодовете на своя труд и ще останат много доволни. Добре е да избягват конфронтация с колегите си, защото при триумфа, който ги очаква, ще има и недоволни. Ето защо е препоръчително да споделят успеха си с хората, с които работят. Дори и да са убедени, че най-много те заслужават лавровия венец.   

Козирозите ги очаква командировка, по време на която ще научат важни неща, в помощ на бизнеса им. Възможно е да трябва да преодолеят сериозни препятствия, свързани с няколко безсънни нощи и опънати до крайност нерви. Каквото и да се случва, важно е конфликтите с бизнес партньорите, колегите или клиентите да се решават цивилизовано и да се водят битки само на идеи.

За Водолеите този вторник ще е много успешен – могат спокойно да инвестират в нови машини или в подобряване условията на труд на техните работници – все неща, които ще увеличат производителността им и ще ги превърнат в лидери на пазара. Днес е подходящ ден за купуване на новогодишни подаръци за най-близките им хора.

Рибите днес ще са изпълнени с благодарност към всички техни приятели и колеги, които са ги подкрепяли през годината. Въпреки че ще се чувстват щастливи, е добре да намерят време за себе си – да презаредят батериите си, да се изчистят от натрупаните токсични емоции през последните месеци и най-важното – да подхранят изобретателния си ум с нови идеи.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст