Пиян без книжка и с дете в колата връхлетя в магазин в Лом

проверки кат

Кола се вряза в магазин и едва не уби човек в Лом. Това става ясно от видео, публикувано в социалните мрежи. Оказва се, че шофьорът е бил пиян и без книжка, а в колата му е имало и малко дете. Инцидентът е от есента, но едва вчера се разбра за него, след като се появиха кадри от охранителни камери. Те са заснели ужасяващата катастрофа и как притеклите се хора вадят от колата малкото дете, за щастие – невредимо, предаде NOVA.

Катастрофата се случва на една от главните улици в Лом. На видеото се вижда как мъж спира, за да пазарува в хранителен магазин и върху него едва не връхлита автомобил. Той се спасява на косъм от смъртта, а колата се забива в сградата.

Полицията установява, че зад волана е 23-годишен мъж, без книжка и с 1,31 промила алкохол в кръвта.

Хората разказват, че само минути преди инцидента пред магазина е имало група деца. „В училището се събират, за да играят футбол и идват, за да си купят водичка, сладки неща и е чист късмет, че не е имало деца”, добави мъжът.

Според живеещите на ломската улица „Софийска“ пътните инциденти там са доста чести. „Тук е писта, просто е нещо страшно. Съпругата ми особено сутрин не смее да излезе. Непрекъснат поток е от тирове”, каза Георги Господинов.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст