ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Петък, 31 декември – Ден за удоволствия и хармония

хармония

Петък, 31 декември – Ден за удоволствия и хармония

Петъкът е ден, на който планетата Венера оказва най-силно въздействие. Днес тя ще ви повлияе така, че ще се почувствате обгърнати с любов.

Ще изпитате удовлетворение и вътрешно равновесие. Онези от вас, които са били находчиви по отношение на финансовите си дела, ще усетят, че най-накрая са постигнали така желания баланс.

В отношенията с бизнес партньорите, както и с близките си, ще се радвате на блажена хармония и мир.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

За зодия Овен ще е сполучлив ден за големи покупки или придобиване на нещо, което отдавна са си мечтали да си позволят. Днес не бива да ограничават покупките на едро, особено когато те са незапланирани – тъкмо те могат да им донесат неочаквана полза и да ги зарадват в най-неочаквания момент. Нека не жалят пари за подаръци на близките си – в този ден те може да се окажат изключително сполучливи и да им донесат не само радост, но и полза.

За Телците денят се очаква да бъде спокоен и приятен във всяко отношение. Ще се справят с каквито и да било неприятности и трудности, при условие че проявят характер и не влизат в конфликт с никого, особено за пари. Препоръчително е да не споделят с никого плановете си и да действат по интуиция – тя ще им подскаже какво решение е по-добре да вземат най-бързо.

За Близнаците ще е добър ден, ако не планират големи покупки и придобивки, защото те едва ли ще им донесат полза и радост.

За Раците също ще е добре да отложат пазаруването – днес ползата от новите им покупки би била по-малка от загубата. По-добре е да преразгледат плановете си за бъдещето и да изберат онова, което е в рамките на бюджета им. Препоръчително е да не планират големи покупки през първата половина на деня – възможни са неприятни изненади.

За Лъвовете е благоприятен ден за нови придобивки, при условие че отдавна са обмислили и пресметнали всичко. Но е важно да не планират покупки на недвижими имоти – има вероятност да им объркат документите, както и да възникнат други неприятни обстоятелства. Звездите им обещават печалба, при условие че проявят по-голяма съобразителност и действат внимателно.

Днес много Деви ще получат шанса да подобрят материалното си положение и ще намерят нов източник на доходи. Звездите им обещават приятни преживявания, при условие че не влизат в големи дългове.

За Везните денят обещава да е успешен особено ако са решили да купуват подаръци на близките си. Днес ще са изпълнени с енергия и ще съумеят да се справят с различни неприятности и трудности, особено финансови. Звездите им обещават ярки емоции, ако посетят място, на което отдавна са мечтали да отидат.

За Скорпионите е важно да проявят предпазливост, особено на разпродажби – има вероятност да им продадат некачествена или ненужна стока, особено през първата половина на деня. Възможно е да им отправят примамливо предложение, което обаче ще ги разстрои и ще им развали настроението. Звездите им обещават добри новини, но е добре да се постараят да отсеят зърното от плявата.

За Стрелците е добър ден за покупки, особено непредвидени. Нека не се страхуват да похарчат за себе си повече от предвиденото – дори онова, което сега изглежда безполезно, ще им донесе полза в бъдеще. Днес има вероятност да получат необичайно предложение, което ще ги накара да си отворят широко портфейла и това няма да бъде напразно. Денят е подходящ, както за големи, така и за малки придобивки.

За Козирозите е важно да бъдат по-внимателни – има вероятност не само да претърпят финансови загуби, но и да станат жертва на мошеничество, измама при покупка или продажба на недвижими имоти и ценни предмети. Денят е подходящ да открият влог, да започнат да спестяват.

Водолеите ги очаква спокоен и приятен ден във всяко едно отношение. Не бива да си седят у дома и да отлагат обиколката по магазините – този път тя ще бъде изключително сполучлива и ще им донесе нечувана полза. Ценно е да обърнат внимание на информацията, която ще научат през първата половина на деня – дори ако тя промени плановете им, ще се окаже много полезна за бизнеса им.

За Рибите този петък обещава да е прекрасен пазаред ден за покупки – както запланувани, така и спонтанни. Днес те лесно ще постигнат баланс между приходи и разходи, а има голяма вероятност да намерят и допълнителен източник на благосъстояние.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст