ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Почина легендарната Бети Уайт

бети уайт

На 99-годишна възраст почина легендарната американска комедийна актриса Бети Уайт. Тъжната новина пръв е съобщил нейният агент. "Въпреки че тя щеше да навърши 100 години, си мислех, че ще живее вечно", каза той, като не посочи причина за смъртта ѝ. Уайт почина 17 дни преди стотния си рожден ден.

Комедийната актриса, която има повече от 80-годишна кариера, се превърна в любимка на Америка, след като спечели награди „Еми” за ролите си в телевизионните ситкоми „Златните момичета" и „Шоуто на Мери Тайлър Мур". Тя беше абсолютна звезда, когато беше на 60 години и феномен в поп културата, когато беше на 80 и 90-годишна възраст. На 92 години тя изпълняваше главна роля в телевизионния ситкома „Жега в Кливланд”.

Приживе Уайт казваше, че нейното дълголетие е резултат от добро здраве, добър късмет и обич към работата. Тя беше популярна с усмивката и умението да се шегува със себе си.

TMZ отбелязва, че до последния си ден актрисата е водела активен начин на живот и е възнамерявала за 100-годишния си юбилей да си направи акаунт във Фейсбук. 

Президентът на САЩ Джо Байдън и първата дама изпратиха съболезнования на близките. "

Светът сега изглежда различно. Тя умееше страхотно да се противопостави на очакванията. Тя успя да остарее много и някак си не стана достатъчно възрастна. Ще ни липсваш, Бети. Сега знаеш тайната“, написа Райън Рейнълдс, с когото играха заедно през 2009 г. в „Предложението“. 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст