Вторник, 11 януари – Изпълнени с ярко въображение

въображение

Вторник, 11 януари – Изпълнени с ярко въображение

Днес орбитите на Слънцето и Нептун са разположени на 60 градуса една спрямо друга. Това влияе на въображението – увеличава го, а освен това и ентусиазира.

В мнозина може да се зароди копнеж по по-висше познание. Други ще искат да развиват нови идеи, но ще трябва да помислят внимателно дали тяхната реализация наистина си струва.

Охладете ентусиазма, помислете на спокойствие няколко дни, добре обмислете идеите си и след това действайте. Както казва известният френски политик Шарл Морис дьо Талейран (1754-1838): „Нищо не дава повече мир от взетото решение!“

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес е добър ден да започнете да търсите нова работа. Разпитайте роднини и приятели – може би те ще ви помогнат да намерите тъкмо това, което търсите. Късметът ви е някъде съвсем наблизо, бъдете внимателни да не го пропуснете.

Телци, този вторник е подходящ да започнете собствен бизнес, в който да работите за себе си. Имайте предвид обаче тежестта на отговорността, която рано или късно може да се окаже толкова голяма, че да ви смаже.

Близнаци, тъй като днес ще се интересувате не толкова от парите, колкото от полезността на вашия труд, напълно е възможно да вземете трайно решение да промените областта, в която работите.

Раци, днес ви очакват откровени разговори с шефове и бизнес партньори. Вероятно ви се е насъбрало много в последно време, но тъй като с тези хора има още много какво да свършите, бъдете малко по-дипломатични и най-вече по-толерантни към чуждите грешки.

Лъвове, денят е изключително благоприятен за срещи – предишните кавги и разногласия са забравени, а вие отново сте уважавани заради ценните си качества. Но си извлечете поука – друг път едва ли всички ще страдат от амнезия.

Деви, днес ще бъдете много учудени колко много се е променил курсът на поведение във вашата компания заради някои политически пристрастия на ваши бизнес партньори. Много вероятно е това да не е за дълго – така че работете сериозно и не бъдете толкова критични.

Везни, пазете си нервите и не приемайте всичко твърде лично. Вашата чувствителност е неприемлива в бизнес средата, в която работите.

Скорпиони, днес ще ви бъде много трудно да убедите любимия човек, че го обичате поне колкото работата си, въпреки че отделяте много повече време за нея.

Стрелци, днес ще трябва да се заемете с нов отговорен бизнес, който изобщо не ви е присърце, а и някой постоянно ще ви разсейва от голямата цел. Бъдете хладнокръвни и мислете за крайния резултат, който искате да постигнете.

Козирози, шефът ви ще реши да ви подложи на изпитание дали можете да се справите, ако ви назначи на по-висока и по-отговорна позиция. Не се плашете, че ще бъдете на изпитателен срок, защото ви имат доверие и ще усетите подкрепата на хората, с които работите.

Водолеи, днес е по-добре да не навлизате в най-дълбокото. Не бъдете твърде смели, още повече, че около вас се плетат интриги. Не се включвайте в тях, защото в противен случай рискувате репутацията си.

Риби, днес е препоръчително да не се пренапрягате, защото са възможни проблеми с нервите и невъзможност да се концентрирате, а това точно сега не ви е нужно.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кое ви кара да гласувате за конкретна партия или коалиция?

Подкаст