Сряда, 12 януари – Изпълнени с добри чувства

доброжелателност

Сряда, 12 януари – Изпълнени с добри чувства

Днес разположението на Луната спрямо Венера, Нептун, Слънцето и Плутон е с положително въздействие върху емоциите и действията ви. Силно ще бъдат подкрепени намеренията ви в сферата на любовта, хармонията, изкуството, благотворителността.

Мнозина от вас ще са в добро настроение и за тях ще е в сила поговорката: „Плодовете узряват със слънце, хората узряват с любов“.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес ще ви отправят предложение, на което няма да можете да откажете. Помислете сериозно над него – то може да се превърне във вашата нова постоянна работа. Освен ако, разбира се, не смятате, че сегашното ви работно място е вашата работа – мечта.

Телци, днес ще затрудните сериозно бизнес партньорите си – трудно ще разберат какво точно искате да постигнете в професионален план. Опитайте се да им обясните намеренията си възможно най-точно и ясно, за да не възникват въпроси и недоразумения в бъдеще.

Близнаци, днес обмисляйте всеки свой ход – ако има действие, което представлява заплаха за кариерата или репутацията ви, не го предприемайте. Мислете като застраховател и тогава нещата няма да се объркат толкова много, колкото биха могли.

Раци, днес забравете за лошото си настроение, защото то ще развали не само вашия ден, но и този на бизнес партньорите ви. Не на последно място ще ви попречи да се насладите на всички възможности и приятни моменти, които денят ще ви поднесе.

Лъвове, днес си струва сериозно да помислите за кариерата си и да направите първите стъпки за кариерното си израстване. Най-малкото започнете да мислите върху това.

Деви, днес сте по-активни от всякога. Ще преливате от енергия и трудно ще се задържате на едно място. Денят е благоприятен за обмисляне на бъдещи планове за кариерно развитие. Така че продължавайте все така и взимайте решения, без да се колебаете.

Везни, днес е препоръчително да не влизате в открит сблъсък с началниците си. Сдържайте емоциите си, защото последствията могат да бъдат много непредвидими.

Скорпиони, днес ще бъдете твърде активни и напористи. Но, когато искате да защитите интересите си, нека поведението ви не преминава границите на приличието. Бъдете по-тактични с бизнес партньорите си – може драматично да си развалите отношенията.

Стрелци, днес имате редкия шанс да планирате бъдещи бизнес начинания – те няма да срещнат пречки за изпълнение. Когато избирате тактика за по-нататъшния си професионален път, обмислете всички възможни последствия – така ще избегнете сътресенията.

Козирози, не се изморявайте. Надеждата, че през уикенда ще може да си починете е доста илюзорна, така че се погрижете по-добре за себе си. Внимавайте с прибързаните изказвания, защото понякога думите раняват повече от нож.

Водолеи, не се опитвайте да седнете на два стола едновременно. Първо си довършете поне една задача докрай, включена в графика ви за днес. Така ще знаете точно какво искате.

Риби, днес ще си припомните библейската мъдрост, че всичко е суета – суета на суетите. Затова намерете време просто да си поговорите с колегите и бизнес партньорите си. Работата не е врабче да избяга, а и имате нужда да се отпуснете поне за минута.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Как смятате, промените по бул. "Витоша" и бул."Патриарх Евтимий" ще подобрят ли организацията на движението в центъра на София?

Подкаст