ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Понеделник, 31 януари – Бъдете внимателни със силните чувства

емоции разочарование притеснение

Понеделник, 31 януари – Бъдете внимателни със силните чувства

Този понеделник наблюдаваме два съвпада на Луната, които ще имат краткотраен, но осезаем ефект. Става дума за съвпадите с Меркурий и Плутон.

При съвпадът на Луната с Меркурий може да се окаже, че рационалното ви мислене е силно повлияно от чувствата или от настроенията ви. Това може да има както положителен, така и отрицателен ефект върху бизнеса ви.

Съвпадът Луна-Плутон също трябва да ви направи по-внимателни – да се пазите от задкулисни игри и договорености, както и от неоснователните претенции за собственост и авторство на някои ваши бизнес партньори.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, бъдете внимателни с рисковите начинания заради възможни спекулации и лъжи. Очаквайте разпалване на опасни страсти сред близки и бизнес партньори, а също и в най-верния ви приятелски кръг. Бъдете разумния посредник.

Телци, не е изключено да имате неочаквани срещи с важни потенциални бизнес партньори. Запазете хладнокръвие, имате големи шансове да ги спечелите на ваша страна.

Близнаци, възможни са неблагоприятни инциденти, като наводнения в дома или офиса. Ще имате желание да пътувате и да променяте.

Раци, изпълнени сте с ентусиазъм  – искате да се хвърлите в нови проекти и начинания. Не е зле да медитирате или преди това да посетите свято място или да се отправите на поход в планината с цел пречистване от отрицателните емоции.

Лъвове, внимавайте с колеги и подчинени и проверявайте добре всяка информация, която достига до вас.

Деви, днес се открива добра възможност за маркетингови проучвания. Бъдете активни – заложете на качеството, а не на количеството.

Везни, този понеделник ще усетите, че нямате толкова много енергия, както обикновено. Имате нужда от почивка – отпуснете се и помечтайте.

Скорпиони, денят е благоприятен за акумулиране на печалби от спекулативни дейности или продажба на произведения на изкуството.

Стрелци, днес е отличен ден за започване на ремонти. Ще ви предложат добри цени и дори отстъпки.

Козирози, ще почувствате значителна промяна в отношенията си с бизнес партньорите – вероятно това означава да промените интензивността на вашите контакти. Забавете темпото.

Водолеи, днес ще сключите и реализирате редица сделки, ще възобновите и стари недовършени проекти и всичките ви действия обещават да се увенчаят с успех.

Риби, дръжте се здраво стъпили на земята. Охладете страстите – благоприятно ще ви се отразят няколко спа процедури и конкретни усилия в професионалното ви самоусъвършенстване.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че служебното правителство свърши добре работата си?

Подкаст