ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Колегиално предупреждение*

Диана Дамянова

Диана Дамянова

Драга Сийке и принадлежащият ти главпроказобичампеевскииборисов и темподобните ви институции,

Когато в един летен ден нахлухте като башибозук в президенството , присъединихтне 2 000 000 души към симпатизантите на Радев. В това число и мен самата.

Когато по време на предизборната кампания "подкарахте" Кирил Петков за двойното му гражданство, увеличихте рейтинга му с 11 пункта за 30 дни /.Знам щото това работех да го измервам/.

Сега коленопреклонно ви моля, всички вие от кликата на лицето бб /повярвайте ми то много скоро ще се именува така/ да вземете да повдигнете едно хубаво обвиненийце на настоящия министър-председател, пък да вземете на нахлуете както вие обичате ва сградата на МС, пък да вземете да му сложите пранги на краката /както убедително направихте с една 40 килограмова дама, която заплашваше вашия корупционен монопол/.

Защото истината е, че в резултата на войната, общата световна инфлационна криза и вътрешните извършвани от вас и подопечните ви финансови кръгове действия, рейтинкът на Кирил Петков е паднал с цели 1.5% и имам нужда вие колегиално да ми помогнете в коригиране на тази тенденция.

Бъдете хора, елате, нахлуйте, оковете и сложете пранги..

Пък по телевизорът вашите благоверни политически, социални, антропологически, социологически и прочее подлоги, обилно ще мотивират вашите демократични действия. На които вашият бос плаща от онова чекмедже, дето се намират онези /ама и много други/ банкноти, дето вие не намирате основания да разследвате.

Защото само с фалцетно говорене в стил "закриват демокрацията" няма да стане.

А иначе посрещането на лицето бб от собствената му клика като герой, наистина прилича на тълпите посрещали Пабло Ескобар при поредното му излизане от затвора!

Ту акцентирам на думата поредно…

И така, драга Сийке, искрено разчитам на теб и на твоята всеотдайна помощ, която досега така много ми е помагала!

__________

* Текстът е публикуван във Фейсбук профила на автора. Без редакторски и коректорски намеси.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст