ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Василев: Икономическата и финансовата ни политика не са провал

Парламент Асен Василев

Икономическата и финансовата политика на правителството не са провал и ще го докажем в парламента. Това заяви пред журналисти вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев във връзка с предстоящия вот на недоверие към кабинета, който предстои да обсъжда Народното събрание.

Министър Василев посочи, че резултатите от вота на недоверие ще зависят от съвестта на шестима депутати, колкото са недостигащите гласове на управляващата коалиция, за да постигне парламентарно мнозинство. 

Той отбеляза, че законодателната програма на парламента по актуализацията на бюджета е направена, без да се налага да работи през събота и неделя. 

След като бъдат направени всички предложения към Комисията по бюджет и финанси, ще бъдат разгледани и остойностени от Министерството на финансите. Ще работим с колегите в комисията, за да бъдат приети разумните приложения, а не толкова разумните по възможност да бъдат отхвърлени, каза още Асен Василев. 

Министър Василев взе участие в Софийски икономически форум III, провеждащ се днес в столицата, на който политици и експерти обсъждат въпроси от сферите на енергетиката, сигурността и икономиката.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Как ще приключат протестите на земеделските производители?

Подкаст