ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Борисов призова да се освободят горива от държавния резерв

Бойко Борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова да бъдат освободени горива от държавния резерв заради кризата. В Търговище той коментира обвиненията на правителството, че младежката организация на партията му е причинила паниката и опашките по бензиностанциите. "От казаното от вчера от Кирил Петков и Асен Василев установих по безспорен начин, че в България има две партии – ГЕРБ и Младежкия ГЕРБ. Щом може младежката организацията може да стигне един милион, въпреки че толкова са ни избирателите в момента… Ако не беше далаверата с машините – толкова щяха да са", каза бившият премиер.

"Тъкмо оправихме държавата, дойде "промяната" и ви върна в първи клас. Колкото по-бързо си заминат, толкова по-добре – щетите ще са по-малки“, посочи лидерът на ГЕРБ.

Той показа сравнителни таблици с цените на газта, тока и хляба от 4 март миналата и тази година. "От миналия юни досега горивата са се покачили с близо 100%, тока със 700%, никакви компенсации, на газа – двойно и тройно – никакви компенсации, торовете се вдигнаха", подчерта Борисов.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст