Четвъртък, 17 март – Развихрете се като писатели и оратори

ретрописател

Четвъртък, 17 март – Развихрете се като  писатели и оратори

Днес ъгълът между орбитите на Меркурий и Уран е точно 60 градуса. Ефектите от това разположение на планетите ще са силно положителни.

Ако пишете сценарий, работите по научно откритие или се готвите да изнесете 5-часова лекция, днес звездите ще са много благосклонни към вас. Усилията ви ще се увенчаят със страхотен успех.

Денят е много добър за писатели и лектори, за оратори и журналисти. Ще им върви и на изобретателите, защото днес много лесно ще обясняват идеите и заниманията си на хора със съвсем различни интереси.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, вземете си заслужена почивка. Заредете се с нови сили, защото ви очакват сериозни предизвикателства. Ще трябва да подготвяте мащабни инвестиционни проекти и едва ли в близките два-три месеца ще спите повече от пет часа в денонощието.

Телци, поемете инициативата в свои ръце или ще трябва да станете свидетели как бизнесът ви потъва заради лошите съвети на най-некомпетентния ви бизнес партньор.

Близнаци, ще засегнете чувствителна струна при разговор с роднина. Възможно е да ви разкрие тайна, с важно значение за кариерата ви.

Раци, облечете се елегантно и се подгответе да разказвате вицове – днес бизнес срещите ви ще са особено тягостни поради киселото настроение на участниците в тях.

Лъвове, вероятно днес ще се чувствате объркани, тъй като няма да можете да помогнете на приятел, с проблеми от личен характер. В същото време ще имате силна интуиция, която ще ви е много нужна за приключването на сложни финансови проекти.

Деви, днес ще ви поканят на бизнес пътуване. Не отхвърляйте офертата. Подгответе се да пишете пътеписи. Добро време за инвестиране в транспортни услуги и развлекателен бизнес.

Везни, днес „заради спорта“ не влизайте в конфликт с никого. Фокусирайте се върху работата си и се погрижете за изпълнението на непосредствените си задачи.

Скорпиони, ще ви се наложи в кратки срокове да вземете важно решение. Ще чуете големи думи и гръмки фрази, които обаче няма да означават нищо. Бъдете нащрек – конкуренцията ви ще е много щастлива, ако направите и най-малката грешна стъпка.

Стрелци, правите от мухата – слон. Не бъдете буквоеди. Проявете повече въображение и смело инвестирайте в стартъпи.

Козирози, ще имате усещането, че папките с документи се струпват върху вас като лавина. Не се обезкуражавайте. Започнете бавно и методично да отхвърляте работата.

Водолеи, днес ще трябва да решавате проблем от етичен характер. Факт е, че парите не миришат, но всякакви подобни казуси застрашават имиджа на компанията ви. Бъдете за пример на останалите – важно е.

Риби, днес при сътрудничеството си с бизнес партньорите внимавайте да не заемете място, което не ви принадлежи. Пазете се от капаните на суетата, защото тя може да ви заслепи и да ви създаде сериозни проблеми – най-малкото нови врагове.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кое ви кара да гласувате за конкретна партия или коалиция?

Подкаст