“УниKредит Булбанк” с дистанционен хъб за обслужване на бизнес клиенти

УниКредит Булбанк е най-добрата дигитална банка в България

"УниKредит Булбанк" създаде специализиран дистанционен хъб за обслужване на бизнес клиенти, съобщиха от кредитната институция. Проектът е продължение на стратегическата цел да се предлагат все повече продукти и услуги изцяло дистанционно, както и в отговор на растящото търсене на съдействие от страна на фирмите. 

Новият дистанционен хъб дава възможност на компаниите, клиенти на банката, да бъдат обслужени изцяло дистанционно без необходимост от посещение на банков офис. Те могат да се свържат с банката както на официалния телефон за връзка с Център за контакт с клиенти, така и на специализираните директни телефонии линии. Бизнес клиентите получават възможност и за онлайн видео консултация, както и опцията за електронно споделяне на съдържание.

"Дигитализацията е в основата на нашата стратегия не само защото това е, което клиентите ни очакват от нас, а и защото искаме да предлагаме най-доброто клиентско преживяване. Дигитализацията е начинът да предложим гъвкавост и улесняване на процесите за всички – и клиенти, и колеги", коментира Борислав Генов, директор „Банкиране на дребно“ на "УниКредит Булбанк". "Днес над 90% от услугите, предлагани във филиал за физически лица, могат да бъдат извършени само с обаждане по телефона. Надграждайки това, продължаваме да специализираме нашите услуги и към своите бизнес клиенти, като предлагаме все по-разнообразни дистанционни възможности за тях, затвърждавайки лидерската ни позиция на дигитална банка“, отбелязва той.

Бизнес клиентите на банката, могат да разчитат на изцяло дистанционно съдействие за ползваните от тях продукти и услуги като POS терминали, карти и картови операции, онлайн и мобилно банкиране, както и консултация и заявяване на нови продукти – банкови сметки, Пакетни програми за бизнес клиенти, издаване на дебитни/кредитни карти, спестовни и инвестиционни продукти, включително и различни опции за кредитиране.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст