ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Петък, 8 април – Мисли и действия с турбо скорост

скорост

Петък, 8 април – Мисли и действия с турбо скорост

Днес орбитите на Меркурий и Марс образуват ъгъл от 60 градуса. Това ще ви се отрази по неочакван начин – ще горите от желание да общувате и ще сте много дейни.

Този петък сякаш ще летите по улицата, ще взимате скорострелни решения. Добрата новина е, че действията ви няма да бъдат прибързани или зле обмислени, защото и мислите ви ще се движат с турбо скорост.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, правете малки покупки и не прекалявайте. Ако се чудите къде да инвестирате парите си, не се колебайте да поискате съвет. Ако няма кого да попитате, заложете на производството на електрически автомобили.

Телци, възползвайте се от готовността си да взимате бързи решения. Извършете дългосрочните инвестиции, които отдавна сте планирали. Бизнес партньорите ви ще признаят, че сте работили усилено и заслужавате  вече да започнете да печелите.

Близнаци, днешният ден е изключително обещаващ да се похвалите с нови придобивки. Инвестирайте в обновяване на автопарка си с нови модели на любимата си марка автомобили.

Раци, внимавайте по време на преговорите с бизнес партньорите си – идеите, които излагате, не винаги могат да се докажат като ефективни. Внимавайте и с хората, които искат да ви покровителстват – най-добре е да се доверите на собствените си инстинкти и интуиции.

Лъвове, днес е подходящо време да инвестирате в по-рискови проекти, спрямо които първоначално сте били по-предпазливи. Бъдете хладнокръвни и трезви в преценката си, защото нищо не се случва от само себе си, въпреки благоприятните обстоятелства. Трябва да положите много повече усилия, за да имате траен успех.

Деви, внимавайте със съветите, които ви дават. Някои от бизнес партньорите, с които работите, не ви желаят доброто – дори напротив, с удоволствие биха ви подложили дънена кора. Не ги съдете твърде сурово – времената са трудни и всеки се спасява поединично.

Везни, днес не е добър ден за амбициозни проекти. Вие сте малко мудни и изобщо не ви хрумват интересни и увличащи идеи. Изчакайте по-добри времена, защото дори и да направите нещо днес, то би имало обратен ефект върху бизнеса ви.

Скорпиони, ако планирате финансови трансакции, изчакайте малко и ги обмислете добре. Има обстоятелства, които бизнес партньорите ви спестяват, заради което е важно да изчакате и да се запознаете с тях. Едва след това може да се надявате на благоприятен резултат.

Козирози, ако ви е възможно, отложете всички планирани инвестиции и покупки. Непредвидени събития могат да провалят проектите, които днес започвате. Пазете спестяванията си, за да можете да реагирате гъвкаво на неочаквани събития.

Водолеи, този петък е подходящо време да разпуснете с приятели или да си купите красив аксесоар. Не бъдете стиснати – дори и ако похарчите по-голяма сума от обикновено за дамското си бижу, покупката ще си струва.

Риби, днес нищо няма да може да ви спре от осъществяването на плановете ви. Няма за какво да се притеснявате, тъй като фортуна е на ваша страна – на страната на победителите. Ако имате свободни пари, сега е подходящ момент да инвестирате в образователни или изследователски проекти.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че има политически натиск върху съдебната ни система?

Подкаст