ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Сряда, 13 април – Успехи само при реализъм и постоянство

договор

Сряда, 13 април – Успехи само при реализъм и постоянство

Днес ъгълът между орбитите на Слънцето и Сатурн е 60 градуса. Това ще се отрази благоприятно на взимането на решения – ще подхождате към тях преди всичко с реализъм, с желание за постоянни усилия и търпение.

В мнозина чувството за дълг може да се засили, заради което по-лесно ще бъдат решени отдавна отлагани проблеми.

За много от вас е препоръчително днес да се замислят над тезата на лутеранския богослов Адолф фон Харнак – „Няма по-силна подкрепа за един човек от доверието, което му давате“. Това означава да сте готови да насърчите бизнес партньорите си и да не се отнасяте със скептицизъм към техните идеи.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, внимавайте с рисковите и импулсивни покупки, не инвестирайте в начинания, които са опасни, макар и да знаете, че са много доходоносни. Разчитайте на вътрешния си глас и на интуицията си.

Телци, днес е отличен период за самоусъвършенстване и за посвещаване на важните неща в живота – семейството, приятелите.

Близнаци, днес е идеално време за бизнес срещи и преговори. Ще сте духовити и ще си създадете ценни приятелства.

Раци, ще сте концентрирани и ще имате много нови възможности за разширяване на бизнес начинанията си, които ще ви осигурят стабилност в дългосрочен план.

Лъвове, днес не е подходящо да започвате нов бизнес, да подписвате договори, както и да купувате или ремонтирате техника.

Деви, не разчитайте да постигнете своето само с инат. Бъдете по-дипломатични и внимавайте с харчовете.

Везни, не рискувайте, не играйте хазарт, избягвайте разправиите. В личен план денят е подходящ за разговор със семейството за изясняване на стари конфликти.

Скорпиони, добре е да пренаредите приоритетите си и отношенията с бизнес партньорите и след това да вземете нови решения за общите ви бизнес проекти.

Стрелци, днес е добре да действате в екип и винаги от негово име. Важно е да уважавате всяка личност и да виждате уникалното във всеки.

Козирози, участвайте в благотворителни дейности. Времето е много подходящо да се устремите към някакъв нов и нестандартен бизнес проект.

Водолеи, проявявайте индивидуалността си чрез комуникация. Вслушвайте се в колективните решения и работете в екип.

Риби, не си създавайте излишни главоболия, които само ще са във ваша вреда. Ако бизнес партньорите ви предупредят за потенциални отрицателни последствия от някоя предстояща сделка, оттеглете се от нея, докато имате възможност.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че служебното правителство свърши добре работата си?

Подкаст