ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Вторник, 12 април – Идеализмът – движещата ви сила

идеализъм

Вторник, 12 април – Идеализмът – движещата ви сила  

Днес разположението на Юпитер спрямо Нептун в знака на Риби ще ви повлияе така, че ще сте по-идеалистично настроени. Идеализмът ще е вашата движеща сила.

Ще проявявате засилен интерес към езотерика и мистицизъм. Ще сте заредени с творческа енергия.

Денят на повечето от вас ще премине под знака на въпроса, поставен от Гьоте: „Защо да се скитате надалеч, вижте, доброто е толкова близо“.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овни, не се подвеждайте от фалшива и неточна информация. По-конкретно проверявайте поставените ви медицински диагнози поне при няколко специалиста.

Телци, не изпадайте в умопомрачение, внимавайте да не прекалявате с алкохола и лекарствата. За предпочитане е да прекарвате повече време сред природата.

Близнаци, ако се чувствате нетрудоспособни, е добре да се подложите на водотерапия, да посетите занимания с музика, рисуване и всякакви други изкуства. Като цяло помързелувайте.

Раци, внимателно записвайте идеите, които ви хрумват, със сигурност ще ви потрябват и в бъдеще. Денят не е подходящ за подписване на договори и регистрация на нова фирма, но може да се консултирате с адвокати и с представители на държавната администрация.

Лъвове, възможни са проблеми с техниката. Онези от вас, които са в ресторантьорския бранш, да внимават с разрешителните – възможно е да са ви изтекли и да бъдете глобени.

Деви, може да изпитате затруднения при доставки на стоки, поръчани онлайн, както и при трансфери и разплащания.

Везни, днес е подходящо време за бизнес срещи – за обединяване на средствата за реклама и популяризиране на бизнеса ви.

Скорпиони, днес е подходящо време да обзаведете дома или офиса си така, че да е по-уютен и различен. Аранжирайте цветята в него по ваш вкус и не забравяйте колко полезно е растението индийски меч.

Стрелци, отделете днес повече внимание на семейството си – най-добре отидете заедно на опера, театър или изложба.

Козирози, денят е много благоприятен за създаване на връзки и контакти, за събиране на ценна информация и трупане на знания.

Водолеи, днес в никакъв случай не се оставяйте да ви води егото и желанието да сте на върха със своята оригиналност при публични изяви. Възможно е посланията ви да останат неразбрани.

Риби, днес не взимайте прибързано нито едно решение, свързано с трансакции. Бъдете много внимателни във финансово отношение, не харчете излишно и не теглете кредити. Не е добро време и за покупка на криптовалути.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че има политически натиск върху съдебната ни система?

Подкаст