Поведението на депутатите от „Възраждане“ е безобразно

Георги Георгиев

„Депутатите от „Възраждане“ са играли ролята на охрана на вишка, с която е свалено знамето на Украйна. Това е безобразно поведение“, каза председателят на столичния общински съвет Георги Георгиев по повод сваления флаг.

„Вече има образувана преписка в Пето РПУ, самоличността на хората е установена“, допълни той.

На полицаите на място било казано, че нямат право да се месят.

„Отчаяното желание да попаднат в медиите води до такива нарушения“, смята Георгиев.

„Има ясна и категорична позиция на Столичния общински съвет. Ние сме заявили точно какво мислим. Уважаемите депутати да вършат работата си в Народното събрание вместо да се катерят с вишки, това е несвойствена дейност“, коментира председателят на СОС.

На въпрос как ще коментират заплахите от страна на Костадин Костадинов, от общината казаха, че той не е в правото си да отправя предупреждения.

На фасадата на Столичната община на ул. "Московска" 33 отново е поставено знамето на Украйна, след като по-рано днес от ПП "Възраждане" го свалиха. Това съобщиха от пресцентъра на Столичния общински съвет.

От " Възраждане – София" съобщиха, че свалят знамето на Украйна от Столична община, за да напомнят, че мястото на всяко едно чуждо знаме е в посолството, консулството или търговското представителство на съответната държава в нашата Република.

"По-късно днес украинското знаме ще бъде върнато на украинския посланик. Надяваме се с този добър пример на "Възраждане" да покажем, че чуждите знамена трябва да се уважават, а не да се горят", пише в съобщението от "Възраждане" до медиите.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST