ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Понеделник, 23 май – Енергични и оптимистични

планети

Понеделник, 23 май – Енергични и оптимистични

Днес има три важни звездни явления: ъгълът между орбитите на Марс и Плутон ще е 60 градуса, между Слънцето и Юпитер също ще бъде 60 градуса, а Меркурий ще навлезе в съзвездието на Телец.

Взаимодействието на Марс с Плутон ще засили във вас енергията, желанието за приключения, но и трудолюбието. Така през следващите пет дни ще може да свършите много работа, ако запретнете ръкави!

Взаимодействието между Слънцето и Юпитер ще ви зареди с оптимизъм и увереност в собствените сили. Не на последно място, който от вас тези дни започне някакво ново начинание, ще има сериозен късмет. Под знака на Юпитер всичко е възможно!

А Меркурий, тъй като е ретрограден, се връща обратно в знака на Телец. Там, той ще остане до 13 юни. Когато Меркурий е в знака на Телец, ще сте загрижени за безброй неща, свързани с просперитета и доходите. Но тъй като Телецът се управлява от Венера, няма да бъдете крайни материалисти – по-скоро за вас ще са важни любовта, красотата, хармонията и изкуството.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес не се претоварвайте. Когато почувствате, че вече сте на ръба, спешно забавете темпото, в противен случай ще трябва да се възстановявате много дълго време. А това не е от полза нито за вас, нито за компанията ви. Вслушайте се в интуицията си.

Телци, днес звездите ви препоръчват да не разчитате на чужда помощ. Тя едва ли ще дойде навреме, ако изобщо някой реши да ви помогне. Нали знаете защо на вълка вратът му е дебел? Така че се осланяйте само на вашите способности. Ще се справите и ще сте много горди със себе си.

Близнаци, днес шефът ви ще поиска спешно информация за това какви са задачите ви за днес. Не се разстройвайте – колкото по-бързо му кажете, толкова по-големи са шансовете съвсем скоро да ви разпише отпуската. И той има интерес от отпочинали служители – заредени с нови сили за нови, по-големи подвизи.

Раци, днес звездите ви обещават отлични финансови възможности. Ще може да си върнете стари дългове, но не харчете безразсъдно – следвайте принципа – да имаш бели пари за черни дни.

Лъвове, около вас всичко ври и кипи, но поради някаква дребна неприятност толкова много ще се разстроите, че ще загубите всякакъв интерес към случващото се. Не го правете! Рискувате да пропуснете много важни неща, които няма да се повторят. Концентрирайте се върху наистина важното и ценното.

Деви, днес звездите ви препоръчват да си напишете внимателно автобиографията. Дори и да сте сигурни, че за позицията, за която кандидатствате, ще ви вземат от първия път, добре е да сте сигурни, че няма да ви измести някой с по-внушително curriculum vitae.

Везни, помислите сериозно за по-нататъшното си кариерно израстване. Не че това ще има някакво особено влияние върху професионалния ви живот днес, но ще ви зареди с позитивно отношение към работния процес и колегите.

Скорпиони, не се претоварвайте. Няма смисъл да си хабите нервите. И не бъдете невротик – така ще си развалите репутацията и потенциалните ви партньори ще отидат при вашия конкурент.

Стрелци, напоследък сте много амбициозни, но в същото време постоянно си угаждате и нямате много голям самоконтрол. Тези ваши противоречиви стремежи пречат на вас и на околните. Концентрирайте се и си изяснете какво точно искате!

Козирози, всеки знае, че твърде дългите речи, колкото и делови да са те, могат само да навредят. Бъдете кратки, точни и ясни – бизнес партньорите ви ще го оценят.

Водолеи, забравете колко сте искали да бъдете лидер и се замислете за товара на отговорностите, който ще сте длъжни да поемете върху крехките си рамене. Сега най-добрият вариант за вас е да откриете ресторант и да се отдадете на хобито си – готвенето или измислянето на развлекателни програми, или в краен случай – тяхното водене.

Риби, само вашата решителност ще ви помогне да постигнете целите си и да излезете победител от всякакви заплетени ситуации, в които попаднете.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кога очаквате сериозно да бъде намалена административната тежест в България?

Подкаст