Костадин Костадинов отново поиска оставката на кабинета

Парламент Костадин Костадинов

В декларация от трибуната на парламента лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов отново поиска оставката на правителството. Той обвини кабинета в разпространяването на лъжи и определи управлението като национално предателство.

"Правителството ни лъже, че с въвеждането на еврото ще станем по-богати, а всъщност няма страна, която да е станала по богата с тази валута. Докато четворната коалиция ни лъже, че ще получим по евтин американски втечнен газ, по-голяма част от европейските държави в момента рестартират икономиката си и се съгласяват да плащат газ, според новите условия, поставени от Руската федерация", посочи той.

"Очевидно е, че българското правителство е подложено на натиск и по един друг много важен за нас българите въпрос – приемането на Република Северна Македония в ЕС", допълни Костадинов.

"Българският народ обеднява и изнемогва, правителството трябва да подаде оставка, за да освободи българския народ от лицемерието и лъжите, а България да почне да се управлява от българи, а не от национални предатели", заяви в заключение лидерът на "Възраждане".

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст