ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Четвъртък, 23 юни – В дълбок размисъл

мислителят

Четвъртък, 23 юни – В дълбок размисъл

В началото на лятото Венера преминава в съзвездието Близнаци. Това разположение на звездите ще повлияе на посоката на мислите и чувствата ви. Ще ви направи по-осъзнати.  Днес по-лесно ще възприемате фините нюанси на случващото се около вас.

Венера ще ви въздейства така, че е възможно да потънете в дълбок размисъл. В резултат на това ще разбирате по-добре чувствата и емоциите на другите – тяхната несигурност и мотивация. Не на последно място днес ще се стремите да бъдете по-истински – по-открити и честни към другите.

Онези от вас, които пишат поезия или разказват истории, ще усетят, че музата е кацнала на рамото им. Останалите ще усетят, че в тях се пробужда страстта към добрата литература.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес е най-добрият ден да планирате задачите си за юли. Фокусирани сте и добре ще отчетете всички обстоятелства, които биха ви помогнали да се справите с всички предизвикателства.

Телци, избягвайте всякакви спорове и кавги с колеги и висшестоящи. Заложете на харизмата си, с която омайвате, приласкавате и убеждавате. Но ако не сте искрени, веднага ще ви разкрият и после дълго ще съжалявате.

Близнаци, днес е време да усъвършенствате компютърните си умения. Ще научите много нови неща в сферата на ИТ-технологиите, които след това успешно ще приложите в бизнеса си.

Раци, днес ще можете да се похвалите със сериозни финансови печалби. Време е да заделите малко спестявания за времето, когато няма да имате толкова голяма финансова сигурност.

Лъвове, по-добре контролирайте разходите си. Дръжте се скромно, за да не дразните околните с финансовите си резултати.

Деви, днес ще ви отправят предложение за работа, на което няма да можете да откажете. Помислете сериозно над него, ако, разбира се, не смятате, че сегашното ви работно място е вашата работа – мечта.

Везни, днес ще затрудните сериозно бизнес партньорите си – те трудно ще разберат какво точно искате от тях. Ясно заявете исканията си и намеренията си докъде искате да стигнете.

Скорпиони, обмисляйте добре всеки ваш ход – ако има някакъв риск, не го поемайте. Мислете като шахматист – най-добре с осем хода напред.

Стрелци, днес ще имате късмет, ако започнете да пишете нов роман или инвестирате в издаването и популяризирането на млад писател или поет, както в България, така и в чужбина.

Козирози, днес ще хванете последния влак при спазването на важни крайни срокове. Въпреки това очаквайте неприятни препятствия, които до последно ще ви държат в напрежение.

Водолеи, днес ще стигнете до неочаквано заключение във връзка с качествата на хората, с които сте се заобиколили. Инвестирайте смело в екипа си – рядко ще откриете такъв истински отбор като него.

Риби, днес не взимайте важни решения. Отложете ги за следващата седмица. Склонни сте да се заблудите и да останете с грешно впечатление.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст