ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

ИТН губи структурите си в Плевен, Кнежа, Левски

отцепници ИТН

Партийната структура на ИТН в Плевен и в Кнежа, Левски, Долни Дъбник и Пордим са избрали да подкрепят областния председател Радостин Василев пред лидера на партията Слави Трифонов.

Общинският координатор на плевенската структура Диян Петков е изпратил днес, 18 юни, официалната им позиция до депутатите, които се отцепиха от ИТН и станаха независими.

"От днес напускаме ПП "Има такъв народ" и повече няма структури на партията в Плевен, Кнежа, Левски, Долни Дъбник и Пордим", обявяват в декларация си от ръководството на общинските организации.

В позицията си Александър Станев, Аспарух Йонков, Венера Василева, Венцислав Петков, Георги Борисов, Дамян Гаев, Десислава Костадинова, Никола Найденов, Симеон Илиевски и Цветомир Петров са се подписали от името на ръководството в Плевен и посочват:

"Две години всеки от нас вложи огромна воля, ресурси и време, за да убеждава в ценности, които лидерът на партията и приближените му предадоха.

Смятаме, че настоящите събития са неприемливи и в абсолютен противовес с целите и идеалите, с които започнахме в началото. Недопустимо е политиката на ръководството на партията да се изразява във вземането на еднолични решения в интерес на няколко души и с лека ръка да се хвърля на вятъра трудът на стотиците членове, симпатизанти и доброволци, които дадоха от себе си в името на една чиста и свята кауза.

Ние не можем да толерираме такова поведение. Ние не можем да се обединим с ГЕРБ и ДПС и не можем да подкрепяме сляпо фалшиви пророци.

С настоящата декларация заявяваме пълната си подкрепа към Областния координатор на ПП “Има Такъв Народ” – Плевен и министър на младежта и спорта Радостин Василев, Общинският координатор на ПП “Има Такъв Народ” – Плевен Деян Петков, както и към Иво Атанасов, Георги Георгиев, проф. Николай Радулов, Светлин Стоянов и Кирил Симеонов, които застанаха именно зад идеалите, заложени от създаването на партията, и не предадоха своите избиратели.

Каним г-н Тошко Йорданов на посещение в Плевен, за да се запознае с народната любов в нашия град, която вече срещна пред Народното събрание" – завършват представителите на ИТН в родния край на Слави Трифонов.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Как ще гласувате на предстоящия местен вот на 29 октомври - с машина или на хартия?

Подкаст